Celeb / Híresség

Nem változtatták meg a sikerek: ezért nem húz „puccos pizsamát” Pápai Joci

Pápai Joci őszintén vallott arról, hogy bár A Dal című műsor minden álmát valóra váltotta, még mindig szeretne az a srác maradni legbelül, amilyen az áhított siker előtt volt, s bár tudna puccos pizsamát felhúzni, mégsem teszi.

 

 

 

 




Pápai Joci az elmúlt néhány évben már két alkalommal is bizonyíthatott az Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot képviselve, s A Dal című hozta meg számára az átütő sikert. Az énekes, aki legutóbb ítészként a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában győzelemre vitte versenyzőjét, az Origónak adott interjújában elmondta: a műsor után megadta neki a sors azt, amire vágyott, de az áhított sikert leszámítva mindenképpen szeretne megmaradni olyannak, amilyen korábban volt, így tehát elmondása szerint még mindig szeret szakadt pólóban aludni.

– A siker részéből annyit könyvelek el magamnak, hogy azzal foglalkozhatok, amihez értek, és végre megadta nekem a sors azt, amire mindig vágytam. Egyébként mindenben szeretnék az a telepi srác maradni, aki mindig voltam, és legbelül mindig is leszek. Hiába tudnék puccos, szatén pizsamát felhúzni, én továbbra is szakadt pólóban szeretek aludni, és a feleségem tudja azt, hogy az ágynemű nem lehet selyemből. Nagyon rászóltam a körülöttem levőkre, hogy ha a legkisebb változást észlelik, azt mondják, mert nagyon szégyellném magam, ha így járnék – mondta az Origónak Pápai Joci.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?