Celeb / Híresség

Brutálisan szexi fotók készültek a TV2 fiatal bombázójáról

Az énekesnő bevallotta, nem kell most neki senki, de Bányai Noémi megmutatta mit veszítettek az exei.

 

 

 

A TV2 vörös hajú szépsége meglépte a váratlant és egy olyan oldalát hozta felszínre, amit a tévénézők eddig még biztosan nem láttak. Bányai Noémi a Sztárban Sztár leszek! negyedik évadában bukkant fel, amiben négy élőadáson keresztül tudta szórakoztatni a nézőket. A tehetséges színésznő úgy látszik, nem tudott annyira felszabadulni a tehetségkutató színpadán, mint új fotósorozatában, ugyanis ennyire új oldalát nem láthattuk a műsorban soha.

Bányai Noémi
Bányai Noémi meglépte azt, amire sok pasi várt már (Fotó: Szécsényi Gergő)
Visszahúzódóbb volt a színpadon

Amikor Noémi Iggy Azalea bőrébe kellett bújjon, lett volna lehetősége előhoznia ezt a végtelenül dögös énjét, de végezetül nem a szexizést választotta, hanem a produkció hangbeli megoldására fókuszált. Majka és Joci is megjegyezte az élő adások során, hogy több önbizalommal állhatna Noémi magához, hiszen egy gyönyörű nő. Úgy látszik, a műsor meghozta Noémi önbizalmát, hiszen megmutatta, mit láthat majd minden nap az a szerencsés srác, aki elnyeri az ő szívét.

Bányai Noémi
Noémi elmesélte, nem akar most új kapcsolatot (Fotó: Szécsényi Gergő)
Nem kell neki pasi

Noémi exe bizony bánhatja, hogy nem bánt jól a szépséggel és már köze sincs hozzá, mert egy igazi bombázó. Akár még a modellkedésen is elgondolkodhatna, hiszen már eddig is az ujja köré tudta csavarni a pasikat, de az kétségtelen, hogy ezek után a képek után még ennél is több férfi fogja megrohamozni a színészkedés mellett műköröm építéssel és sminkeléssel foglalkozó lányt, aki elárulta a Ripost-nak:

Eddig nagyon akartam kapcsolatot, de most azt érzem, hogy jó egyedül ” – súgta meg a dögös előadó, aki bevallotta azt is, hogy akad bizony jelentkező, de most nem érzi magában a kapcsolatokhoz kellő spirituszt.


forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?