Celeb / Híresség, Életmód, Érdekes

Népszerű modell volt: ma már hajléktalanként éli az életét Loni Willison

Loni Willison régen a vörös szőnyegen pózolt, ma már Los Angeles utcáit járja hajléktalanként.

 

 

 

Számos olyan hírességről írtunk már, akik életük egy részét hajléktalanként tengették, ilyen volt például Halle Berry is, aki kemény munkával és kitartó szorgalommal jutott fel a csúcsra. Azonban vannak olyanok, akikkel ennek az ellentéte történik meg: hirtelen odavész a kényelmes és luxusélet, és az illetőnek az utcán kell boldogulnia.

Loni Willisonnal is ez a szomorú és váratlan fordulat történt meg, pedig a modellként dolgozó nő élete sokáig tündérmesébe illő volt.

Loni Willison tragikus élete

Az 1983-ban született Willison a fitnesz- és bikinimodellként dolgozott, még címlapfotózás is készült vele. Az életét gyökeresen megváltoztatta, amikor megismerte a Baywatch sztárját, Jeremy Jacksont. 2012-ben házasodtak össze, azonban két év múlva már el is váltak.

Loni Willison és exférje, Jeremy Jackson.
Loni Willison és exférje, Jeremy Jackson. Fotó: Jonathan Leibson / Getty Images Hungary

Bár a külső szemlélők számára tökéletes párnak tűnhettek, azonban a valóság messze nem volt olyan meghitt. Jeremy már tinédzserként drogfüggő volt, és az alkohollal is meggyűlt a baja, démonjait a házasságuk idején sem győzte le, sőt, sokszor erőszakos volt Lonival, írta meg a The Sun.

2014 augusztusában kivonult a rendőrség az otthonukhoz egy eldurvult vitájuk után, a nő azt állította később, hogy a férfi fojtogatta és megverte, ennek következtében két bordája tört el, megsérült a nyaka, az arcán és a teste más pontjain pedig sérülések keletkeztek, azonban úgy döntött, nem emel vádat a férje ellen. Egyszerűen rettegett tőle, és nem akarta, hogy a férfi börtönbe kerüljön.

A családon belüli erőszak után elváltak, ezután a modell fokozatosan kezdett lecsúszni a lejtőn. Lelkileg teljesen összeroppant.

– Két hónapba telt, hogy teljesen felgyógyuljak. Felmondtam a munkahelyemen, egy plasztikai sebész asszisztense voltam, nem tudtam edzeni vagy modellmunkát vállalni. Nem találkoztam a barátaimmal, nem csináltam semmit, mélypontra kerültem – idézte szavait a brit lap.

Mivel nem dolgozott, egyre halmozódtak a tartozásai, 2016-ban elveszítette az albérletét, és az autóját sem tudta megtartani, az utcára került.

Ez a fotó idén májusban készült Loniról.
Ez a fotó idén májusban készült Loniról. Fotó: Profimedia

Hajléktalanként a kristálymet függője lett, amelyet a legkeményebb drogok közé sorolnak. A mentális egészsége teljesen megromlott, nem mellesleg a külseje is drasztikusan megváltozott. A metamfetamin rendszeres fogyasztása miatt kihullottak a fogai, a hosszú hajától ő maga szabadult meg. Szándékosan nem fürdik, arra törekszik, hogy minél kellemetlenebb legyen a szaga, ennek az okát is elárulta.

– Állandóan kirabolnak, az emberek ellopják a cuccaimat. Próbálok minél piszkosabb lenni, hogy ne támadjanak rám. Minél piszkosabb és büdösebb vagyok, annál jobb.

profimedia-0682586453
Fotó: Profimedia

Azt tapasztalta, minél kellemetlenebb a szaga, illetve minél piszkosabb a teste és a ruhái, kevesebben mernek kötekedni vele. A haját is védekezés szempontjából vágta le, illetve azért, hogy megváltoztassa a külsejét.

Kristin Rossetti, egy régi barátnője próbált rajta segíteni, egy éjszakára befizette egy szállodába, és adott neki tiszta ruhákat. Még a rehabilitációs központ számláját is állta volna, de Willison visszautasította az ajánlatot, majd elmenekült tőle. Két évig nem hallottak felőle. Végül 2020 októberében bukkant fel újra, és a Venice Beach közelében lévő kukák között kotorászott, hogy ruhát és élelmet találjon magának.

Nem akarja, hogy segítsen neki bárki is, senkivel sem beszélt az elmúlt években. Napjainkban is hajléktalanként él, olykor a paparazzók örökítik meg Los Angelesben.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?