Celeb / Híresség

Alekosz Hofi Gézához hasonlította magát és a Karinthy-gyűrűt követeli: „Vegyék el azoktól, akik méltatlanok rá” – fotó

Alekosz egy összeszedett bejegyzést írt arról, szerinte ki az, aki igazán megérdemelné a humoráért a híres Karinthy-gyűrűt. Természetesen ő szeretné birtokolni ezt az elismerést szimbolizáló tárgyat.

 

 

Alekosz amolyan megmondó emberként tekint magára a közösségi médiában, ugyanis szinte mindenről megvan a saját – olykor érdekes – véleménye, amit nem is rejt véka alá. A Való Világ negyedik szériájának győztese nemrég arról számolt be, hogy szteroidokat használva tért vissza az edzőterembe, mivel kigyúrt testével akarja elnyerni a nők kegyeit. Később brutálisan beleállt a tévéképernyőre visszatérő Joshi Bharatba is.

Ezúttal pedig egy olyan posztot fogalmazott meg, melyben kitért arra, hogy szerinte általában nem a megfelelő művészeket jutalmazzák a Karinthy-gyűrűvel. Úgy gondolja, ő jogosan birtokolná a magyar humorművészet kiemelkedő alakjainak járó díjat, hiszen több évtizede szórakoztatja a nézőket és a követőit egyaránt.

 

„Három nap telt el, és még semmi. Minden év június 25-én, Karinthy Frigyes születésének napján ugyanis odaadják a gyűrűt, amely csakis a legjobbak, legnagyobbak kiváltságát elismerni hivatott. Több mint egy évtizede vagyok igen aktív része a Magyar szórakoztatóiparnak, mindig megújulva, televízióban, rádióban, interneten egyaránt. Értetlenül állok a megfeledkezés előtt! Bizton állíthatom, Hofi után én vagyok az egyetlen olyan igazi egyéniség és jelenség, aki úgy képes visszaadni és visszahozni azt a fajta Nemzeti humort, amit egykoron a Mester képviselt” – jelentette ki határozottan, majd hozzátette:

„Méltatlannak tartom, hogy hol meztelenkedőknek, hol pediglen humortalan pojácáknak adják oda a gyűrűt, amit még méltatlanabbul adogatnak, cserélgetnek egymás között ezek. Adják nekem a gyűrűt! És vegyék el azoktól, akik méltatlanok rá. Kitartásom töretlen, ötleteim, kreativitásom gazdag és rendíthetetlen, pártpolitikailag megvezethetetlen. Köszönettel és Tisztelettel Nagy Alekosz, a Magyar szórakoztatóipar kiemelkedő alakja, egyéniség, jelenség, a Karinthy-gyűrű várományosa” –fogalmazta meg erős véleményét az egykori valóságshow-sztár.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?