Celeb / Híresség

Drága lakásban maradt magára Hódi Pamela

Komoly anyagi teher került Hódi Pamela vállára azzal, hogy szakított Tóth Bencével. Míg a focista olcsóbb lakásba költözött, a csinos influencerre maradt a közösen kinézett, borsos áru bérlemény.

 

 

 




 

Továbbra sem tudni, hogy csak komolyabb mosolyszünetet tart, vagy véglegesen szakított egymással Hódi Pamela és Tóth Bence, de egy biztos: a focista a héten a maradék holmiját is elvitte a modelltől.

– Bence először barátoknál húzta meg magát, de már van saját otthona, a napokban kivett egy lakást – számolt be lapunknak a legfrissebb fejleményekről egy közeli barát, aki azt is elárulta, hogy szeretetben váltak el a felek, ezért továbbra sem tartják kizártnak, hogy a jövőben újra egy pár lehetnek.

A fájó valóság azonban jelenleg az, hogy Pamela egyedül maradt a Bencével közösen talált és kivett bérleményben, amit pár hete még együtt festettek ki és kezdtek el berendezni.

 

 

 

– Ez egy jóval nagyobb és drágább lakás, mint ahol előtte éltek, és mivel ez közös előrelépésnek indult Bencével, a lelkileg megviselt Pamelának a fenntartási költségek miatt nyilván nem könnyű most anyagilag sem – tudta meg a Bors egy bennfentestől.

Ám a csinos édesanya állja a sarat, és nem panaszkodik. Közösségi oldalát sem öntik el az ilyenkor szokásos, szomorkás posztok. Ellenkezőleg: nemrégiben például büszkén mutatta meg, hogy az erkélyre szánt bútorokat ő maga szerelte össze.

 

 

 

 

forrás: borsonline,hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?