Celeb / Híresség

A Fekete Vonat egykori rappere, Beat már a kabátját is eladná

A Fekete Vonat egykori rappere, Fehér Tibor Beat eladásra kínálja kedvenc kabátját, amit nyolcvanezer forintért szeretne értékesíteni.

 

 

 

A zenész az utóbbi egy évben folyamatosan anyagi nehézségekkel küzd, hiszen egy darabig munkásszállón húzta meg magát, majd utcára került, s teljesen lecsúszott. Ám aztán rendeződni látszott az élete, hiszen egyre több fellépésre hívták, illetve albérletet is talált. Ám már a rajongók sem tudják, mire számíthatnak a rappertől, hiszen egyik pillanatban a fellegekben jár, a másikban minden összeomlani látszik körülötte.

Most ismét egy meglepő lépésre szánta el magát, ugyanis Facebook-oldalán eladásra kínálja kedvenc kabátját, egy Avirex márkájú dzsekit, amit ezúttal nem pusztán anyagi megfontolásból tesz, hanem egy komoly fogyás áll a döntés hátterében. A zenész egy közeli ismerőse elárulta, hogy Beat hatalmas súlyfeleslegtől szabadult meg az utóbbi időben.

Beat nagyon szerette ezt a kabátját, szinte mindenhova hordta, és nagyon vigyázott is rá. Ám az utóbbi időben negyven kilót fogyott, így már túl nagy rá a dzseki, ezért az eladása mellett döntött. Úgy tudom, sokan szeretnék megvásárolni a kabátot, de egyelőre nem találta meg a gazdáját, ugyanis elég borsos az ára: Beat nyolcvanezer forintért kér érte. Persze, ez nem sok ahhoz képest, hogy eredetileg kétszázötvenezer forintért vette

– magyarázta a neve elhallgatását kérő ismerős.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?