Belföld, Celeb / Híresség

Sorra, tömegek tetováltatják magukra G.w.M-et – így mutat tetkón a rapcsászár

Sokan szeretnék a bőrükön hordozni Kulcsár Edina férjét, G.w.M-et, vannak, akik teljes mellkasukat az énekes nevével borították be, de olyan rajongóból is több akad, akik az énekes élethű profilját varratják magukra.

 

 

 

A rapper, akinek legutóbb egy nyilvános balhé miatt estek neki a rajongók, most egy válogatást tett közzé a róla készült tetoválásokról Instagram-fiókján. A több fotót tartalmazó galériában többféle variációt láthatunk az előadó által inspirált tetoválásokra. Az egyik csoportba azokat sorolhatjuk, akik Varga Márk művésznevét, tehát a G.w.M monogramot akarták örökké testükön hordani. A képek többségében ezek a feliratok a rajongók csuklóján kaptak helyet. De olyan példa is akad a fotókon, ahol az egyik rajongó a mellkasára varratta fel óriási méretben a monogramot.

A tetoválások egy másik típusa, amikor a neve helyett Márk teljes arcát szerették volna magukon viszontlátni a rajongók. A válogatásban erre két példa is akad.


Egyébként G.w.M láthatóan maga is nagy rajongója a tetoválásoknak, hiszen teljes felsőtestét beborítják a maradandó motívumok, amik között helyet kapott Kulcsár Edina arcképe is. Korábban pedig egy olyan tetoválásért savazták a rappert, amiben egy nyelvtani hiba szerepel.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?