Celeb / Híresség

Gáspárék tavaly november óta albérletben laknak – videó

A hideg idő beköszöntével Gáspár Bea és Győző úgy döntöttek, otthagyják Salgótarjánt és Budapestre költöznek egy albérletbe. A döntésükben az egyik legnyomósabb érvet a megnövekedett energiaárak jelentették.

 

 

 

Tavaly november óta albérletben lakunk Győzővel. Nem véglegesen, de a salgótarjáni házunk téli fűtése túl drága lett volna, ráadásul a munka is a fővároshoz köt most minket, így ez tűnt a legjobb döntésnek

– nyilatkozta Bea a Story magazinnak, hozzátéve: mivel a Hal a tortán új adásait forgatják, ezért a költözésre inkább pozitív dologként tekint, ugyanis ez nagy segítséget jelent számára a közlekedésben.

Bea a Blikknek tavaly őszintén vallott a testsúlyáról és a fölös kilókkal folytatott küzdelméről. Akkor azt mesélte, egy kevés sportolással próbálja fitten tartani magát, legfőképp gyorssétával. Ám a karácsonyi ünnepi időszak után ez a gyakorlat kikopott, de most motivációt jelent, hogy a budapesti albérletük ablaka egy sportpályára nyílik:

„Egy sportpályára néz a nappalink, novemberben heti háromszor el is kezdtem kocogni, de karácsonykor leálltam, és azóta sem tudom rávenni magam a mozgásra. A családom – hogy ne mindig a lelkiismeret-furdalást okozzák bennem – időnként viccesen ­megjegyzi, nem is baj, mert akkor végképp megállíthatatlan lennék.”

Ám a fővárosi kalandjuk a végéhez közeledik, ugyanis Bea szerda reggel a TV2 Mokka című műsorában már arról beszélt, hogy hamarosan visszaköltöznek Salgótarjánba. Bár ezzel kapcsolatban van némi feszültség közte és Győzi között, hiszen amíg Bea már nagyon vágyik haza, a férje maradna még Budapesten.

„Azért jöttünk fel ide Budapestre – és mindenképpen egy bútorozott lakást kerestünk –, mert a férjem és én úgy gondoltuk, ide köt minket az élet, mert a lányaink is itt vannak, jobb lesz nekünk itt” – árulta el költözésük okát Gáspár Bea, majd így folytatta.

„Nem bírtuk megszokni. Hiányoznak a terek, itt semminek nincs úgy helye. Nagyon sok olyan dolog hiányzik otthonról Győzőnek is, nekem is, ami a mindennapjainkat kerekké tette” – vallotta be Bea asszony, mire férje rávágta:

Nekem semmi nem hiányzik, én örülök, hogy itt vagyok, az, hogy Beának nem tetszik, ő menjen egyedül haza, én nagyon jól érzem magam Budapesten. Nem tudom, mit nyavalyog, neki semmi nem jó, semmi nem tetszik, már meg van kergülve egy kicsit

– adott hangot az elégedetlenségének Győző.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?