Celeb / Híresség

Gáspár Evelin egy születésnapi bulin, komoly a szett

Gáspár Evelin látványosan, csinosan kezdte a 2022-es évet, ami valószínűleg szintén izgalmas lesz számára.

 

 

Nem lehet azt mondani, hogy Gáspár Evelin unatkozott volna a tavalyi évben, bár rossz dolgokban is volt része. Jól emlékezhetünk arra, hogy miket élt át, és miket mesélt a volt párjáról, de azóta újra rátalált a szerelem.

Evelin az RTL Klub felkérésére is igent mondott, a Survivor új szezonjának egyik legnagyobb sztárja volt. Nagyon jól érezte magát, és nála talán senki sem viselte jobban a mélypontokat, kifejezetten ügyesen lavírozott.

A Holtak szigetéről azonban már nem tudott visszatérne, így idő előtt véget ért számára a verseny. Sokat tanult az ott eltöltött hetek alatt, és még erősebb nőként térhetett vissza, ami segíteni fogja az élete során.

A nyár is kalandos volt, rengeteg tartalmat láthattunk róla, szexibbnél szexibb képeket kaptak a rajongók, követők, valóban nem panaszkodhattak. Még a LifeTV műsorában is szerepelt a Van életünk legutóbbi szezonjában, a karácsony i kiadásban is fontos szerepet kapott.

Legutóbb pedig egy születésnapi partin járt, de nem a sajátján, ő még nem töltötte be a 30. életévét, bár nincs tőle messze. A szett ezúttal is nagyon jó állt neki, a smink is tökéletesen ment hozzá, ütős lett.



 

forrás: liner.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?