Celeb / Híresség

Gáspár Győző ismét meccsen volt: nem akármilyen ajándékkal lepte meg a Ferencváros csapata – fotók

Gáspár Győzőt szinte már csak a Fradi-meccseken lehet látni, és látogatásairól szorgalmasan posztol is, annak ellenére, hogy nem egy atrocitással kellett már szembesülnie. Ezúttal azonban csak pozitív emlékekkel távozott.

 

 

 

Legutóbbi Instagram-bejegyzéseiben Győzi megosztotta a Ferencváros szerda esti, Puskás Akadémia elleni Magyar Kupa-mérkőzésén készült képeket. Az elsőben az eredményt közölte, s nem volt rest azt sem kifejezni, mennyire izgalmas mérkőzésen van túl:


Mi volt itt?! A 132. percben lőtt góllal jutott tovább a Fradi! 4-3 ennyi

– írta a képhez, ám egy teljesen új poszt is született, ahol bemutatott egy olyan ajándékot, amit nem mindennap kap az ember.

Gáspár Győző egy olyan bekeretezett képpel lett gazdagabb, melyen a zöld-fehérek játékosai láthatók, sőt egytől egyig az alá is írták azt.


A showman egészen elérzékenyülve fogadta el az ajándékot, amit vélhetőleg a kitartása miatt kapott, amit annak ellenére tanúsít a Ferencváros csapata mellett, hogy rengeteg bántás érte új, szurkoló énje miatt:

Szeretném megköszönni a Fradi csapatának az ajándékokat és aláírásokat! Nagy becsben fogom tartani! Örök emlék! HAJRÁ FRADI!

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?