Celeb / Híresség

Az utcán akarják összeverni a motorosok Alekoszt, újabb banda érkezett a háza elé: fegyverrel várja az agresszorokat – Videón a szürreális akció

Újabb bőrruhás motorosok érkeztek Nagy Alekosz érdi rezidenciája elé. A banda tagjai a járművüket berregtetve várják a görög hőst, akivel a jelek szerint komoly elszámolnivalójuk van az elmúlt, provokációval teli napokat követően.

 

 

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a ValóVilág negyedik szériájának győztese, Nagy Alekosz a közösségi oldalán hadat üzent az Érden száguldozó motorosoknak, kijelentetve, hogy egy hálót feszít majd ki a helyi aluljáróban, amivel elkapja a megengedettnél gyorsabban közlekedőket, akiket ezt követően átad a rendőrségnek.

A polgárpukkasztásnak is beillő fenyegetéseket egyesek olyan komolyan vették, hogy azonnal motorra pattantak, majd megjelentek Alekosz érdi otthona előtt, ahol hangosan elkezdték bőgetni járgányaikat, amivel annyira kiakasztották a realitysztárt, hogy az kijelentette: a következő ilyen húzásnál figyelmeztető lövést ad le, majd kihívja a hatóságokat.

Történetünk hőse ugyanis fegyverviselési engedéllyel rendelkezik, s egy pisztolyt tart az otthonában.

Nos, az indulatokat azóta sem csillapodtak le, most ugyanis újabb motorosok jelentek meg Alekosz háza előtt, akiket ezúttal videóra vett a korábban a BRFK által is megfigyelt egykori villalakó, aki ráadásul ma a Balázsék című reggeli show-ban is beszámolt a vele történtekről, ahová szintén magával vitte a fegyverét.

A háborúnak tehát nincs vége! Alekosz ugyanis megtudta, hogy szombaton, pontban délben, újabb tüntetők érkeznek majd a lakásához, amit ő nem akar szó nélkül hagyni. A Blikknek elárulta, hogy élőben közvetíti majd az egészet, s mindenkinek, aki úgy dönt, hogy megjelenik a birtokánál, számolnia kell ezzel a ténnyel.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?