Celeb / Híresség

Így próbálja meg feldolgozni kisfia elvesztését L.L. Junior egykori kedvese

Hopp Csilla élete legnehezebb időszakát éli, hiszen tavaly augusztusban elvesztette legkisebb fiát, Dávidkát. L.L. Junior volt kedvese a saját szemével nézte végig, ahogy gyermekét halálra gázolja egy autó. Úgy tudni, a kisfiú a zebra túloldalán lévő bátyjához, Lacikához akart odafutni, és bár Csilla barátnője a baleset előtti pillanatokban rászólt a Dávidkára, ő kiszabadította magát a nő kezéből, és a tragédiát már nem lehetett megakadályozni.

 

 

 




 

Az édesanya a történtek után teljesen összetört, ám korábban egy interjúban elárulta: nem hibáztat senkit és semmit, csak magát okolja a balesetért. Ennek ellenére gyermeke, Lacika miatt talpra kellett állnia, ahogy azt is meg kellett tanulnia, hogyan éljen együtt Dávidka elvesztésével.

A Ripost megtudta, Csilla egy online csoportterápiára jár, ahol olyan szülőkkel együtt gyógyulhat, akiknek hasonló tragédiát kellett átélniük. Az Árva Szülők Alapítványa úgy próbál segíteni, hogy lehetőséget ad, hogy a résztvevők megismerjék egymás történetét, és rájöjjenek arra, hogy nem ők a hibásak a gyermekük haláláért. Egy biztos, a gyógyulás hosszú időt vesz majd igénybe, de ezekben a nehéz időkben egymásra támaszkodhatnak a szülők.

„Három hónapig szinte minden pillanatban lepergett a szemem előtt a baleset, a legapróbb részletekig újrajátszódott az egész, mintha csak egyfolytában valami szörnyű filmet néznék. Két külön életet éltem. Miközben beszélgettem valakivel, dolgoztam, vagy bármivel igyekeztem elterelni a gondolataimat, a másik énem folyamatosan látta a jelenetet” – nyilatkozta korábban az egyik hetilapnak Csilla.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?