Celeb / Híresség

Egyedül nem megy: a csapatát is viszi az X-Faktorba Tóth Andi – Megint igazi bombázó lesz

Jó fodrászt találni majdnem olyan nehéz, mint rendes pasit – tartja a hölgyek körében elterjedt mondás, amellyel a jelek szerint Tóth Andi mélyen egyetért. Az énekesnőről nemrég kiderült, hogy a visszatérő X-Faktor egyik mentora lesz, és úgy tudjuk, az RTL tehetségkutatójának korábbi győztese a saját beauty csapatával érkezhet a produkcióba.

 

 

 

Andit régóta ugyanaz a stáb készíti fel a műsorokban való megjelenésre, ő pedig – információink szerint – a „győztes csapaton” azt követően sem szeretne változtatni, hogy a konkurenciához igazol. Persze, érthető, hogy ragaszkodik azokhoz a szakemberekhez, akikkel gördülékenyen megy a munka, és akik jól ismerik őt. Az énekesnő korábban már beszélt arról, hogy kevés ember van, akiben maximálisan megbízik, de a fodrásza, a sminkese és a stylistja, azaz Bényei Betti, Frohner Fecó és Kiss Márk feltétlenül a bizalmát élvezik; előbbi kettő már büszkén jelezte is, hogy a közös munka a csatornaváltással sem szűnik meg.

Frohner Fecó régóta együtt dolgozik Tóth Andival /Fotó: Czerkl Gábor

Az énekesnő megbízik a csapata tagjaiban, a sminkes Bényei Bettihez (balra) is ragaszkodik /Fotó: Fuszek Gábor

– Minden komolyabb fotózásra, tévéműsorra elhív, sok mindenen mentünk már keresztül együtt. A hét elején megkapom a ruhatervet Kiss Márktól, ahhoz Bényei Bettivel, a sminkessel kitaláljuk a sminket és a hajat, amelyet aztán egyeztetünk Andival, és persze, változtatunk rajta, ha erre neki igénye van – árulta el a közös munkáról Fecó korábban lapunknak.

Információink szerint Andi az öltözékét sem bízza a véletlenre, azaz az extravagáns és egyedi szettjeiért ezúttal is Kiss Márk divattervező felel majd.

– Nyilván nem az az elsődleges cél, hogy mindenképp keltsünk nagy médiavisszhangot. Elsősorban arra koncentrálunk, hogy ő jól nézzen ki, jól érezze magát benne, és valami újat, izgalmasat tudjunk a színpadra tenni – nyilatkozta korábban Andi meghökkentő ruháiról az Indexnek a stylist, aki – ha az értesüléseink helyesek – az X-Faktorban is kreatív ruhakölteményekbe bújtatja majd a szexi énekesnőt.

– Mivel a forgatások még távol vannak, jelenleg is zajlanak a mentorok beauty csapataival az egyeztetések. Természetesen mindig igyekszünk a mentorok mellé olyan szakembereket felkérni, akikkel szeretnek és tudnak is együtt dolgozni. Azt pedig már előzetesen megígérhetjük, hogy mindenki nagyon jól néz majd ki a műsorban – mondta érdeklődésünkre Verebély Marcell, az X-Faktor senior kreatív producere.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?