Celeb / Híresség

Ő Gáspár Evelin szerelme: soha nem becsült még ennyire senki, mint Attila

Az első randijuk után már a születésnapi bulijára is hivatalos volt Gáspár Evelin új párja, Attila.

 

 

Annak ellenére, hogy az előző barátjával való szakítása után nem tudta, képes lesz-e valaha újra bízni, Gáspár Evelinre mégis rátalált a szerelem. Párjával, Attilával már nyolc hónapja vannak együtt, és most a Story Magazinban törték meg a csendet a szerelmükkel kapcsolatban.

A fiatalok a közösségi média segítségével ismerkedtek meg, ugyanis Attila üzentet küldött Evelinnek, aki először nem hitt az ilyesfajta ismerkedésben.

Attilával egy hét csetelés után találkoztunk először, aminek egyébként a szüleim egy cseppet sem örültek. Kijelentették, nem vagyok normális, hogy egy ismeretlennel találkozom. Apum folyamatosan hívogatott is a randi alatt, hogy minden rendben van-e, és még közös szelfit is kellett neki küldeni– kezdte a lapnak Gáspár Evelin.

Majd elárulta, hogy az első randijuk után pár nappal az édesapja meghívta Attilát a születésnapjára. Az ünneplés után Attila úgy gondolta, akkor ő is bemutatja Evelint a családjának, ezért meginvitálta a családi nyaralásukra.

Egy hete ismertük egymást személyesen, amikor már álltunk a családjával a reptéren, hogy közösen utazzunk Isztambulba. Szörnyen izgultam! Nemcsak a különös helyzet miatt, hanem, hogy mit fognak hozzám szólni. A legtöbb embernek van előítélete velem szemben, illetve a családom miatt. És persze, az sem segített sokat, hogy a forgalom miatt késve érkeztem a reptérre, dolgozhattam fel magam mínuszból. Viszont nagyon kedvesek, közvetlenek voltak velem, és szinte már az első percben rá is cáfoltam a fenntartásaikra– emlékezett vissza Gáspár Győző lánya.

A szerelmesek eleinte távkapcsolatban éltek, majd tavaly novemberben döntöttek úgy, hogy összeköltöznek. Jelenleg Nyíregyházán élnek, ugyanis Attilát ide köti a vállalkozása.

Evelin úgy érzi, tanulja még az együttélést: eddig megszokta, hogy kiszolgálják, ám most neki kell vezetnie a háztartást. De Attilának is hozzá kellett szoknia, hogy ismert emberrel jár, s eleinte nehezen fogadta el, hogy állandóan bámulják az emberek Evelint.

A kapcsolatuknak azonban mindkettejük családja örül, sőt, szurkolnak a jövőjükért is. Gáspár Győző pedig már az esküvő helyszínét is kiválasztotta. A pár ennek ellenére nem szeretné siettetni a dolgokat, Evelin szerint gyerekük is csak akkor lesz, ha harmincéves kora előtt be tudják vállalni.

Tanulom még az együttélést. Összességében azt is, milyen egy rendes párkapcsolatban élni. Eddig senki sem szeretett, tisztelt, becsült annyira, mint Attila. Mi több, csakis rossz tapasztalatom volt, egyik kapcsolatom nagyobb csalódás volt, mint a másik. De Attila kiérdemelte a bizalmamat– tette hozzá Evelin.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?