Celeb / Híresség

Gáspár Bea nem bírta tovább a budapesti életet: Győzikével elköltöztek a fővárosból

Gáspár Győző és felesége, Bea elhagyták a fővárost és visszaköltöztek Salgótarjánba, mert az édesanya nem bírt tovább albérletben lakni.

 

 

 

Gáspár Bea és Győző tavaly ősszel úgy döntöttek, otthagyják Salgótarjánt és Budapestre költöznek egy albérletbe. A döntésük egyik legnyomósabb oka a megnövekedett energiaárak voltak. Gáspárék elárulták, azért pakoltak át egy budapesti lakásba, mert a munka és a lányaik is odakötötték őket, így biztosra vették, hogy jobb dolguk lesz a fővárosban. Igen ám, de kialakult némi feszültség a házaspár között ezzel kapcsolatban, ugyanis míg Bea már nagyon vágyott volna haza, addig a férje maradni akart még Budapesten.

 Úgy gondoltuk, lehet, hogy megszokjuk, azért is csak béreltünk. Hát nem ment. Sajnos nem – magyarázta korábban a Mokkában Bea, de Győző már akkor is ellenezte a hazaköltözést.

 Nekem semmi nem hiányzik. Én örülök, hogy itt vagyok. Az, hogy Beának nem tetszik… Akkor menjen egyedül haza. Én nagyon jól érzem magam Budapesten. Nem tudom, mit nyavalyog, neki semmi nem jó, neki semmi nem tetszik. Menj vissza a sok bolond közé! – akadt ki a showman.

Hogy végül mivel sikerült Bea asszonynak meggyőzni a visszapakolásról Győzikét, azt nem árulta el, annyit viszont igen, hogy pont olyan jó Salgótarjánban, mint azelőtt: nyugodt és békés.

– Olyan helyen lakunk, ahol nem pörög annyira az élet. A falusi hétköznapokat éljük. Győző ezt annyira nem szereti, ő jönne-menne, én viszont imádom, hogy nem történik semmi. Mondjuk, sokat látogatom a szüleimet, vagy egyszerűen csak sétálgatok otthon a faluban. Amikor jönnek velem szembe, mondják, hogy Hú de rég láttalak!, ami meg jólesik” – idézte Beát a story.hu. Az édesanya munkája azonban cseppet sem ennyire nyugodt, hiszen folyamatosan forgat és főz.

– Jó megnyugodni. Volt egy nagy szünet az életemben, még mielőtt elkezdődött volna ez a tévés, forgatásokkal teli időszak. Előtte én csak a hétköznapi, szürke kisegér voltam, aki várja haza a férjét, mos, főz, takarít és kész. Meg persze neveltem a gyerekeket, aminek Győző nagyon örült. Most meg annak örül, hogy nem kérek tőle pénzt, hanem amire szükségem van, megveszem magamnak. Annak is örül, ha eljövök otthonról, mert akkor kutyázik, pihenget. De megmondom őszintén, nagyon élvezem a munkám. Amúgy is állandóan főztem, amiért most már pénzt is kapok – jelentette ki őszintén.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?