Celeb / Híresség

Berki Mazsi Gáspár Győzővel tér vissza a képernyőre: egyből kitört a dráma – „A főnök én vagyok, azt meg kell jegyezni!”

Ismét új csapattal érkezik a Troll a konyhában című műsor a VIASAT 3-on, amelyben Berki Mazsi és Gáspár Győző is főzni fog. Utóbbi hangosan fejezte ki nemtetszését, amikor a tányérok összeállítására került sor.

 

 

 

Berki Mazsi Dancing with the Stars után újabb tévéműsort vállalt el, ez pedig nem más, mint a Troll a konyhában, ahol a főzőtudását is megcsillogtathatja.


A főzőműsorban mindig történik valami meglepő akár a feladatok, akár a versenyzők miatt. Ez most is így volt, ugyanis Mazsi csapattársa, Gáspár Győző kiborult, amiért nem az ő tányérját akarták a zsűri elé vinni a többiek.

A főnök én vagyok, azt meg kell jegyezni! Ez miért nem jó? Ezt visszük ki!– diktálta Győző, mire lánya, Gáspár Evelin is rászólt, hogy szerinte érdemesebb lenne fontolóra venni az ő munkáját, mivel az jóval gusztusosabb és finomabb. Hatalmas felfordulás keletkezett a konyhában, végül mégis Evelinnek lett igaza.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?