Celeb / Híresség

Erdélyi Mónika a lányáról: „Amit Molli kiejt a száján, azt megkapja”

Erdélyi Mónika Palik László műsorában vallott arról, milyen arányban részesülnek a csatorna bevételéből a lányával.

 

Mint ahogy azt a Blikk is megírta, Palik László váratlanul otthagyta a TV2-t, így már az Exatlon Hungary következő évadát sem ő vezeti. A tévés nem sokkal a hír napvilágra kerülése után elárulta, hogy nem hagy fel a műsorvezetéssel, a YouTube-on folytatja karrierét.

Palikék világa by Manna első adásában többek között Erdélyi Mónikával is beszélgettek, akinél a legelső téma a YouTube-csatornája volt.

Erdélyi Mónika a lányával vesz részt a YouTube világában, ahol elképesztő sikereket értek el videóikkal. Palik Lászlót azonban leginkább arra volt kíváncsi, hogy anya és lánya milyen arányban részesülnek a csatorna bevételéből.

A profitmegosztás úgy zajlik, hogy amit Molli kiejt a száján, azt megkapja– szögezte le az egykori tévés.

Mollinak 5 százaléknyi tere van ezekben a videókban… neki nem kell dolgoznia. Ő gyerek, élvezze a gyerekkorát. Igazából számára ez azért nem munka, mert, amint mondtam, tényleg mindent én csinálok a videókkal, az előkészítéstől kezdve egészen addig, amíg megnyomom a gombot, hogy mehet fel a csatornára. Mollit a vicces részre szoktam odahívni, amikor trutyit kell keverni, vagy amikor a tortára kenjük a krémet. Ez nem olyan fárasztó, ezt élvezi– fejtette ki Mónika.

Hozzátette: annyi időt van a kisebbik lányával, mint amennyit senki. A videókban pedig kreatív dolgokat mutatnak be, amely szerinte tetszik Mollinak.

A videókkal eltöltött ideje egy héten két óra, mert neki csak a vicces rész jut, de ha nem akar, akkor nem szerepel. Van egy csomó rész, amiben nem is szerepel– nyilatkozta Mónika.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?