Celeb / Híresség

Ez aztán a szerelem: Marsi Anikót forrón csókolja új párja a TV2 kapujában!

Szintet lépett a kapcsolatuk, Marsi Anikó immáron a kollégái előtt is bevállalja, fülig szerelmes. Hétfőn mindenkinek egyesével mutatta be a munkahelyén az új választottját, aki mellett szemlátomást teljesen kivirult. A Borsnak sikerült lefotóznia a turbékoló párt.

 

 

 

 


A Bors fotósának sikerült elkapnia a romantikus pillanatot, ahogy Marsi Anikó kedvese, Gyarmati Gábor elbúcsúzik a műsorvezetőtől, mielőtt egy pár órára különválnak.

Anikó adásba ment, addig – a hírek szerint – a közelben várakozott a kedvese, hogy együtt menjenek haza.

Átlagos hétfő reggelnek indult a tegnap a TV2 Róna utcai épületében. A Tények szerkesztőségében a munkatársak a hétvégi élmények megbeszélése közben készültek a napi hírek feldolgozásához.

marsi anikó
Marsi Anikó és szerelme Fotó: Bors

Marsi Anikó is dolgozott ezen a napon, mint mindig, most is pontosan érkezett, a belépője azonban mindenki számára emlékezetes marad: nem egyedül érkezett. A szőke híradós mosolyogva lépett be az irodába, az oldalán az új szerelmével, Gyarmati Gáborral, akivel igencsak sokat szerepeltek az újságokban az elmúlt időszakban.

Blikk hétfő írt arról, hogy „Már családtagnak számít” az új férfi Anikó életében, hiszen Gábort bemutatták Anikó és Palik László közös fiainak is.

marsi anikó
Marsi Anikó és párja a TV2 épületénél Fotó: Bors

 

 

 

Hogy a szerelmesek mennyire komolyan gondolják a viszonyt, azt jól mutatja, hogy a családi bemutatás után most sor került a nagy lépésre: Anikó a kollégákkal is bemutatta a választottját.

„Ez nyilvánvalóan több, mint egy futó kaland” – mondta lapunknak Anikó egyik kollégája. – „Az ember nem visz be akárkit a munkahelyére… Ez már olyan fokú bizalomról árulkodik, hogy biztosan lehetünk benne, Ancsi hosszútávra tervez.”

Forró csókot váltottak Fotó: Bors

A szemtanúk beszámolója szerint egyébként, amikor Anikó és Gábor belépett a szerkesztőségbe, egy pillanatra teljesen csend lett, de aztán másodpercek alatt oldódott a hangulat, hiszen Anikóról messziről látszott a boldogság. Mindenki barátságosan fogadta őket.

A műsorvezető boldognak tűnik Fotó: Bors

„Nyilván Ancsi nem szerette volna, ha a háta mögött sugdolóznak róla, főleg azok után, hogy paparazzo képek is megjelentek róluk” – magyarázta a kolléga, majd hozzátette:

„Úgy érzem, azért ejtette meg ezt a bemutatást is, mert ezzel is legalizálja a kapcsolatukat. Ha már mindenki ismeri Gábort, nem kell attól tartaniuk, hogy lesifotósok vadásznak rájuk. Egy idő után mindenki számára természetes lesz a párosuk látványa. Egy közszereplő számára ez óriási könnyebbséget jelent a hétköznapokban. Gábor egyébként már többször járt a TV2 épületében, hol reggel várta Anikót, hol este, vagyis többen találkozhattak már vele, a bemutatkozásra mégis mostanáig kellett várni.”

Marsi Anikóval ellentétben, Palik László nem keresi a nyilvánosságot, sem az elválásról, sem az új kedveséről. Máig nem tudni, hogy az Exatlon egykori versenyzőjével, Cservenák Alexandrával van együtt, vagy azzal a barna hajú nővel, akit lapunk olvasója fotózott le a Városligetben.

 

 

 

 

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?