Celeb / Híresség

Jön a gyerek? Gáspár Virág őszintén válaszolt a kérdésre

Bár úgy tudni, szülei már nagyon örülnének egy unokának, Gáspár Bea és Győző kisebbik lánya, Virág nem igyekszik beteljesíteni ezt az óhajukat.

 

 

 

Gáspár Virág élete legjobb időszakát éli: fiatal, csinos, nemrég ért haza franciaországi tanulmányi útjáról, sokat bulizik a barátnőivel, és – úgy tudni – szerelmes is. Így érzi teljesnek az életét, bevallása szerint gyermekáldásra nem vágyik – nemcsak most, hanem soha – írja a Ripost.

Gáspár Bea és Győző kisebbik, húszéves lánya Instagramon, egy kérdezz-felelek játékban válaszolt követői kíváncsiskodásaira, akik többek között azt is számon kérték tőle, mikor állapodik meg párjával, Krisztiánnal: „mikor jön a gyerek?”

Virág a tőle megszokott őszinte egyenességgel válaszolt:

„Nekem sose! Már van egy!” – írta Virág, a szöveghez pedig egy képet mellékelt kétéves, fehér havapoo kutyusáról, Louis-ról, utalva arra, hogy a szőrös kiskedvencre tekint csemeteként, s valójában nem vágyik gyerekre.

Virág hosszú évek óta egy pár alkot Krisztiánnal, bár kapcsolatuk hektikus, év végén ugyanis minden jel a szakításra utalt, aztán a fiú mégis rendre feltűnt a családi képeken. Győzike korábban már elárulta, mennyire kedveli a fiút, s örülne, ha a veje majd unokái édesapja lenne.

Bea pedig már kezd beletörődni, hogy nem lesz fiatal nagymama, sőt, talán sosem lesznek unokái. Még áprilisban, miután Virág nyerte meg a Hal a tortán című főzőműsort, Bea a Borsnak nyilatkozva úgy fogalmazott:

A kanyarban sincs unoka! Nincs kilátásban, hogy nagymama legyek… Aztán lehet, hogy egyszer csak meglepődök!

– nyilatkozta a sztáranyuka, aki azt is elárulta, nem szomorkodik, amiért lányai, Virág és nővére, Evelin kirepültek a családi fészekből:

„Hála Istennek, hogy kirepültek! Tudom, hogy sokaknak szomorú, ha hirtelen megcsappan a család létszáma. De én örülök ennek. A mai modern technika miatt bármikor tudunk telefonálni egymással, akár videóban is.”

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?