Celeb / Híresség

Gyomorvírus miatt hét kilót fogyott Pataky Attila

Embert próbáló időszakon van túl Pataky Attila. Az Edda frontembere idén nyáron, a koncertturnéjuk utolsó hónapjában makacs gyomorvírust kapott el, aminek következtében hét kilót fogyott.

 

 

 

– Megküldött azért a sors, az utolsó hónapra kaptam egy vírusos megbetegedést; a pocakomat kapta el, vékonybelet, vastagbelet. Bitangul fájt, úgy kellett a koncertidőszak végét letolnom. Az nagyon kemény volt, de akkor is boldogság van. Én már el tudom a tudatomat úgy csavarni, hogy a fájdalmat kiteszem a partvonalra, mint a focisták. A színpadon teljes átalakulás van, nincs gond, nem fáj semmi. De emiatt azért hat-hét kilót ledobtam – árulta el dr. Karizs Tamás Youtube-műsorában, a dr. Milesz NEWS-ban az énekes.

Pataky elmondása alapján az együttes többi tagját sem kímélték a nyár végén a betegségek, ennek ellenére minden koncertet teljes erőbedobással csináltak végig.

– Akkora mágiája van annak, hogy boldogságot adhatunk és kapunk, hogy látjuk a ragyogó arcokat, hogy akárhány évesek vagyunk, kellünk és szeretnek! – utalt az énekes a közönség támogatására, hozzátéve, hogy a jövő március 9-i Edda 50. jubileumi koncertre szeretné visszaszedni a leadott kilókat. – Kondizom, edzem vissza azt a hat-hét kilót, mert most nagyon Mick Jaggeres lett az arcom a turné végére – fogalmazott nevetve.

72 évesen Pataky Attila még mindig kicsattan az energiától, de minden egyes napot ajándékként él meg, ahogy azt az édesanyja tanította neki.

– Hetvenéves koromra megtanultam a legfontosabbat, hogy senki és semmi nem az enyém, csak oly kegyes a sors, a Jóisten és a halál hozzám, hogy még egy napra kölcsönadja nekem az életet. Ahogy édesanyám is mondta, senki nem garantálja, hogy holnap felébredsz, ezért minden boldogságmorzsáért hajolj le. Hát, valahogy így élem az életemet – árulta el az énekes.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?