Celeb / Híresség

Opitz Barbi fenékformáját dicsérik a rajongók (fotóval)

Opitz Barbi úgy döntött, meglepi a követőket egy látványos fotóval, ami természetesen róla és a formájáról készült.

 

 

 

Opitz Barbit sokáig nem vették körbe botrányok, nyugodtan élhette az életét, de az elmúlt időszakban igencsak furcsa hírek láttak napvilágot róla és a kapcsolatáról. A családját is érintették ezek a hírek, ami sosem ideális.

Egy híresség esetében sok mindent fel tudnak fújni az emberek, és minden felnagyítódik. Barbi élete azonban sosem volt egyszerű, hiszen egészen fiatalon lett sztár, és a mai napig sokan rajonganak érte.

Jövőre már 8 éve lesz annak, hogy megnyerte az X-Faktort. Rendkívül gyorsan telik az idő, de Barbi még mindig fiatal, szép karrier állhat előtte, de hogy a magánélete hogyan alakul, azt nem tudni.

Ezt talán Barbi is szeretné tudni, mindenesetre megérdemli a boldogságot, még ha azt nem is egyszerű megkapni. Az énekesnő természetesen nem fordított hátat a karrierjének, nagyon szeret énekelni.

A divat is közel áll hozzá, és időről időre olyan szexi fotókat oszt meg magáról, hogy az ember leesik a székről. Ezúttal a fenékformáját villantotta meg, és mint mindig, most is jött pár látványos dicséret a fotó alatt.

forrás: liner.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?