Celeb / Híresség, Ezoterika

Síron túli üzenet: a parapszichológus szerint Berki újszülöttként tér vissza Mazsihoz

Budapest – Megdöbbentő dolgot állít Lénárt Éva parapszichológus. A mágusként is praktizáló hölgy ugyanis azt mondja, éjjel, álmában jelent meg neki a tavaly elhunyt médiaceleb, hogy fontos üzenetet bízzon rá.

 

 

 

Lénárt Éva szerint Berki az özvegyének, Mazsinak akart üzenni, amikor éjjel „felkereste” őt.

– Álmomból riadtam fel hajnali háromkor, hogy ott áll az ágyam mellett Berki Krisztián. Fontos üzenetet bízott rám: azt mondta, Mazsinak üzeni, hogy három éven belül újszülöttként akar visszatérni a közelébe, hogy láthassa a kislányát. Ez jelentheti azt, hogy egy rokon gyermekeként születik újjá de akár azt is, hogy Mazsi babájaként érkezik. Az azonban biztos, hogy a családba jön, tehát nem egy szomszéd vagy egy barát újszülöttje lesz – mesélte a hajmeresztő történetet a parapszichológus. Nos, úgy tűnik, az üzenet máris célba ért, ugyanis Mazsi már felvette a kapcsolatot Lénárt Évával.

– Valószínűleg azért is választott engem Krisztián, mert tudja, hogy a Harmonetnél szoktam szakértői cikkeket írni. Egyébként távolról is kifejezetten kedveltem őt, és nagyon megviselt, amikor tudomást szereztem a haláláról, alig hittem el, hogy egy olyan sportember, mint ő ilyen fiatalon ment el. Valószínűleg lehet valamiféle kapcsolódás közöttünk – tette hozzá Lénárt, aki több mint tíz éve foglalkozik szellemekkel. A parapszichológus sokszor érzi magát gondban amiatt, hogy egy-egy halott lélek üzenetét átadja annak, akinek az illető üzent.

– Sokszor előfordul, hogy nem találom meg a „címzettet”. De ha rátalálok is, sokszor hathat sokkolóan az ilyen információ, ami az olyan, szelemekkel foglalkozó emberek esetében, mint mondjuk én, már-már természetes. Előfordul, hogy fény formájában jelenik meg egy lélek, de olyan is – mint Berki esetében –, hogy teljes alakot ölt – magyarázta a mágus.

Berki Krisztián halála után nem ez az első eset, hogy valaki azt állítja, az izomceleb üzent a túlvilágról. Korábban a halottlátó Kiss Kató beszélgetett Mazsival, ami után nem sokkal Hajdú Pétert is megkereste Berki üzenetével. A halottlátó kamerák előtt adta át az izomceleb üzenetét, amit Kató egy papírra jegyzett le. „Nagyon köszönöm, hogy nem ítéltél el, és esélyt adtál nekem, köszönöm a barátságodat” – olvasta fel Hajdú Péter a papírra írt sorokat. Ezek után talán kevésbé megdöbbentő, hogy épp Hajdú Péter volt az, aki a műsorában, a Frizbi TV-n mesélte el az esetet, amikor a fitneszgépe kijelzőjént jelent meg Berki neve.

– Én nem hiszek a halottlátóknak, de pont Berki Krisztián halála után pár nappal otthon voltunk Eszterrel, és a tévé előtt elaludtunk, nyitva volt a teraszajtó. Egy csörömpölésre, fura zajra mindketten felébredtünk, s egymást kérdeztük, hogy hallottad? Igen! Tíz perc múlva megint. Lementem, mert van alul egy gépház, gondoltam, biztos ott valami. De van lenn egy kis konditeremszerűségünk, van benne egy futópad meg egy kondigép. A kondigépet kilenc éve vettük, de sosem használtuk. Bementem a gépházba, ott volt valamilyen alapzúgás. Eszti mondta, hogy a kondigép zúg, de megyek föl a gyerekhez. Gondoltam akkor biztos az elem, kiszedem a kondigépből az elemet. Elkezdtem hátulról szétszedni azt a kis kijelzőt. De nem tudtam, és most jön a lényeg, esküszöm, hogy így történt: előrejöttem, és mint ahogy a kvarcórában vannak a betűk, az volt kiírva, hogy Berki – mesélte korábban Hajdú.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?