Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

„De megöl, vagy mi?” – Fekete Dávidnak az életébe kerülhetett volna, ha kiszáll?

Újabb bizonyíték került elő Fekete Dávid ellen. Kiderült: az énekest durván megfenyegethették azok, akiknek milliókkal tartozott.

 

 

 




 

Mint ismert, az egykori megasztárost azzal gyanúsítják, hogy közel százmillió forintos kárt okozó csalást követett el: amellett, hogy egy haldokló embernek adta el bedőlni látszó cégét, több embert is megkárosíthatott.

Most olyan hangfelvételek szivárogtak ki, amelyben Fekete milliókról beszél és fenyegetésekről, amiktől félt. Az egyik károsult, Varga Jenő állt elő a bizonyítékkal, ami alátámaszthatja, hogy az egykori megasztáros egy autókkal üzletelő bűnszervezet tagja volt.

A felvételből továbbá kiderül, hogy Fekete azoknak az embereknek törleszthette adósságát, akiktől félt, vagy fenyegették őt – írja a Ripost.

„De megöl, vagy mi? Fenyeget, hogy megöl?” – hangzott el a kérdés az előkerült felvételen, amire Fekete azt válaszolta: nem egészen így, de hasonló módon zsarolták őt.

Fekete Dávid jelenleg előzetes letartóztatásban ül, saját bevallása szerint a tartozása akár a 600 millió forintot is elérheti. Ha elítélik, évekre börtönbe kerülhet, ráadásul a felesége is feljelentette, illetve beadta a válókeresetet is egyedüli felügyeletet kérve közös gyermekeikre.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?