Celeb / Híresség, Érdekes

A tudomány szerint a világ legjóképűbb férfija: Robert Pattinson

A tudomány álláspontja szerint Robert Pattinson az a férfi, aki a világon a legközelebb áll a tökéleteshez. A 33 éves sztár ezek szerint a legjobb arányokkal és legszebb vonásokkal rendelkezik, maga mögé utasítva olyan jóképű férfiakat is, mint például Brad Pitt vagy George Clooney.

 

 

 

Egészen új technikával találták meg az aranymetszés szabályainak megfelelő férfit

Hogy rátaláljon a világ legszebb férfijára, Dr. Julian De Silva plasztikai sebész a tudományt hívta segítségül. Az ókori görögök által is használt aranymetszés szabályait figyelembe véve térképezte fel és hasonlította össze az arcokat. A legnagyobb hollywoodi szívtiprókat vizsgálta meg ezzel a módszerrel.

 

 

 

Az ókori görögök szerint Robert Pattinson a legszebb élő férfi

Miután összevetette az eredményeket, arra jutott, hogy Robert Pattinson rendelkezik a legtökéletesebb arccal a világon. Az ő arányai a szemek, az orr és az áll tekintetében 92,15%-ban megfeleltek a görögök által felállított szabványnak.

Pattinson után következik a sorban Henry Cavil, Bradley Cooper és Brad Pitt

Henry Cavilnek sikerült egy kicsit megszorongatnia Robert Pattinsont, hiszen mögötte a második helyen végzett 91,64%-kal. A harmadik helyet Bradley Cooper szerezte meg, negyedikként Brad Pitt, ötödikként pedig George Clooney került fel a listára.

De a top10-ben még olyan sztárok kaptak helyet, mint Hugh Jackman, David Beckham, Idris Elba, Kanye West és Ryan Gosling. Ryan bajnok lett az orrok tökéletességének versenyében, míg Beckham a legtökéletesebb áll tulajdonosának mondhatja magát. Meglepő módon Jason Momoa nem került fel a tökéletes férfiak listájára.

 

 

 

 

Ugyanezt a módszert használták a legtökéletesebb nő megtalálásához is

Az aranymetszés szabályai szerint a topmodell Bella Hadid lett a világ leggyönyörűbb nője. 94,35%-ot ért el a tökéletesség mércéjén. Olyan híres nők is követték őt a listán, mint Beyoncé, Amber Heard, Ariana Grande és Taylor Swift.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?