Celeb / Híresség

Curtis felvállalta új kapcsolatát: fotón mutatta meg a párját

Curtis, azaz Széki Attila körül mindig történik valami, szerelmi életéről azonban nem sokat lehet tudni, mivel a rapper kínosan ügyel a magánéletére. Pár órája azonban közös fényképet osztott meg Barnai Judit kosárlabdázóval. Ez alapján úgy tűnik, hogy most már hivatalosan is egy párt alkotnak.

 

 

 




 

Blikknek alig egy hónappal korábban még azt nyilatkozta Curtis, hogy nincs állandó barátnője, pedig egy ideje már sejteni lehetett, hogy egy Győrben játszó válogatott kosárlabdázó lány a kedvese.

„Ha már szerelem… Hogy van most? Van valaki az életében?

Curtis: Nincs állandó barátnőm, elvagyok.

El tudja képzelni, hogy talál egy nőt, akivel leéli az életét?

Curtis: Persze! Bízom benne, nyilván egyedül megöregedni nem a legjobb dolog.”

– mondta akkor a Blikknek.

Úgy tűnik, a rapper élete most fordulóponthoz érkezett, Instagram-oldalán ugyanis először fordult elő, hogy közös képet osztott meg azzal a Barnai Judittal, akivel egyébként pár hónapja még le is fotózták, amint kilépnek a lakásának kapuján. A fotón – amit Curtis oldalán tud megtekinteni – épp puszit ad a lány arcára, aki átöleli a nyakát.

A kommentelők persze egyből elkezdtek találgatni a kép alatt, hogy vajon Judit lenne-e az új barátnő. Egyes hozzászólók pedig egyenesen támadják Curtist az új szerelem miatt.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?