Celeb / Híresség

Tettlegességig fajult a helyzet: összeverekedtek a nők Jákob Zoliért A Nagy Ő-ben

A Jákob Zoli szívéért megküzdő lányok nem bírtak magukkal, több összeszólalkozás is volt a Nagy Ő első részében.

 

 

 

A TV2 rengeteg szórakoztató műsorral tudott betalálni, és csúcsra járatni a nézettséget. Hétköznaponként megérkezett a képernyőre az Ázsia Expressz, hétfőtől pedig Jákob Zoli is beköltözött a nappalinkban, ugyanis A Nagy Ő című műsor keretein belül keresi a szerelmet. Idővel kiderül majd, hogy mekkora szerencsével.

A dúsgazdag üzletemberhez sorra érkeztek a lányok a meseszép Turai Kastélyba, az előző évadból ismert Virág is meglepte, aki egy elképesztő rózsás ruhában érkezett. Rubint Réka is feltűnt, de nem cseréli ée Schobert Norbit, nem maradt végig a versenyzők között, az egyik jó barátját hozta el és mutatta be Zolinak.

Biztos, hogy nem látok jól. Ő biztos, hogy nem az, akire gondolok. Ez most komoly? Egy másodperc alatt százezer gondolat futott át az agyamon. Elvált, csak én nem tudok róla? Megakarja csalni velem a párját? 

– gondolkodott Zoli, amikor meglátta Schobert Norbi feleségét. 

A balhék sem maradtak ki a műsorban, ahogy gyűltek a lányok a kastélyban, annál nagyobb lett a feszültség. Edina és Adél csúnyán összeszólalkoztak, mikor az volt a téma, hogy a hölgyek melyik oldalukat félnek megmutatni a Nagy Ő-nek. Amikor Edina fejtette ki a véleményét, Adél kinevette, így teljesen elmérgesedett a dolog kettőjük között. 

Azonban nem csak ez az egy összeszólalkozás történt az első adásban. A korábban Árpa Attila szívéért küzdő Virág gondolt egyet és közbelépett Zoli és Nati beszélgetésébe, aminek kicsit sem lett jó vége. A fiatal hölgy ugyanis el akarta rabolni Magyarország egyik leggazdagabb emberét, de Nati közbe lépett és arrébb akarta lögdösni Virágot, aki egyáltalán nem akarta megadni magát. Végül Zoli kérésére hagyta el a szobát. 

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?