Celeb / Híresség

Gólyahír: Megszületett L.L. Juniorék kislánya

Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt első közös gyermeküket várta L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga. A pár néhány hónappal ezelőtt számolt be róla, hogy szeptemberre várják a kislány születését, aki nem sokkal ezelőtt 3560 grammal látta meg a napvilágot.

 

 

 




 

A Blikk korábban arról is beszámolt, hogy a kislány születése szinte napra pontosan egybe az énekes tragikus körülmények között elhunyt kisfia, Dávidka születésnapjával. A gyászoló édesapa azonban elmondta: lelkében ismét öröm van, hiszen – ahogyan ő fogalmaz – Isten gyermekáldással ajándékozta meg őt és szerelmét.

Az énekes és felesége még március végén tudták meg a születendő baba nemét, így akkor már azt is lehetett tudni, hogy a kicsit, aki nemrégiben látta meg a napvilágot, a Lili nevet kapja.

Junior egyként egy 24 órán tartó Insta történetben osztotta meg a boldog pillanatokat, a szülés előtt utolsó néhány percről, illetve pár pillanattal ezelőtt az örömhírt is tudatta: kislánya 3560 grammal látta meg a napvilágot. A kicsi, ahogyan azt korábban a Blikk is megírta a Lili nevet kapta. Lapunk megkeresésére Junior elmondta: baba és mama is jól vannak, Kinga pedig időzített császárral hozta világra a csöppséget.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?