Celeb / Híresség

Sokkoló! Betörtek Schumacher Vanda otthonába, amíg a VV műsorvezetője a fürdőszobában volt

Hátborzongató pillanatokat élt át Schumacher Vanda: betörtek a lakásába, miközben ő otthon volt. Ráadásul már nem is először próbálkoztak nála. A ValóVilág fiatal műsorvezetője éppen készülődött és a lakótársával beszélgetett, amikor zajra lett figyelmes: a bejárati ajtóhoz érve azt nyitva találta, ám az illetőnek már hűlt helye volt, villámgyorsan elinalt. Talán valami vagy valaki megzavarhatta…

 

 

 

A csinos tévés nem akar félelemben élni az otthonában, pedig most azt sem tudja, hogy egy tolvaj, netán egy őrült zaklató próbált-e meg bejutni hozzá.

– Indulás előtt tíz perccel voltam, a fürdőszobában készülődtem, és hallottam, hogy nyílik a bejárati ajtó. Azt hittem, a húgom jött, mert most nálam van pár napig, de ő hangosan köszönt volna. Amikor kiértem megnézni, a nyitott bejárati ajtó látványa fogadott, és amikor kirohantam a folyosóra, csak a lengőajtó csapódását láttam, illetve valaki rohant lefele a lépcsőn – kezdte a hátborzongató történetet Vanda, akinek szerencsére nem voltak az előszobában értékei, ugyanakkor elárulta, hogy a titokzatos bűnöző egyszer már próbálkozott az otthonukban.

– A lakótársam főzött otthon, amikor a bejárati ajtó tejüvegén keresztül látszott, hogy áll mögötte valaki. Lenyomta a kilincset, de akkor zárva volt az ajtó. A lakótársam azt hitte, én rohantam vissza valamiért, csak mégsem volt rá szükségem – taglalta Vanda, aki a közösségi oldalán nemcsak ezt az incidenst osztotta meg követőivel, hanem a mindennapjait is rendszeresen közvetíti, szerinte ezért is próbálkozhatott nála a betörő.

– Mivel sok részletet osztok meg a magánéletemből, lehet sejteni, hogy a város melyik részén lakom, és az utazásaimról is posztolok. Ki lehet következtetni, mikor nem vagyok otthon, de nem akarok hazudni a rajongóimnak csúsztatásokkal. A betörő azzal nem számolt, hogy van egy lakótársam – árulta el Vanda, akinek több verziója is van, hogy ki és miért akarhatott betörni hozzá. – Sajnos, nem lepődöm meg, mert egyre nagyobb a szegénység. De az is lehet, hogy valaki a házból volt… Apuval beszéltem, és mondta, hogy ő is lakott olyan házban, ahol volt egy kleptomániában szenvedő ember.

Vandának esze ágában sincs riasztórendszert telepítenie az otthonába, sőt, kifejezetten dühös, amiért neki kell arra áldoznia, hogy megvédje a privát szféráját.

– Az otthonom az egyetlen hely, ahol nem vagyok hajlandó félelemben élni. Kamerán gondolkodom, de felháborít, hogy nekem kell komoly pénzeket költenem arra, hogy megvédhessem, ami az enyém – sóhajtott, majd leszögezte: mostantól nem felejti el kulcsra zárni a bejárati ajtaját.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?