Celeb / Híresség

Együtt hagyta el a Sztárban Sztár leszek! stúdióját Tóth Gabi és Papp Máté Bence – Fotókon a szerelmespár

Dúl a szerelem Tóth Gabi és az új párja között! Az énekesnőt tegnap el is kísérte szerelme a Sztárban Sztár leszek! élő showjára, majd a műsor végén természetesen együtt hagyták el a helyszínt.

 

 

 

Ahogy arról a Blikk beszámolt, tegnap elstartolt a Sztárban Sztár leszek! negyedik évadának első élő show-ja, melynek végén két versenyző is távozott a versenyből.

Annak ellenére, hogy az énekesnő és a Fricska együttes táncosa, Papp Máté Bence kapcsolata nagy port kavart, a jelek szerint eszük ágában sincs bujkálni a nagyközönség elől. Éppen ezért kisebb meglepetést okozott a stúdióban, amikor adáskezdés előtt néhány perccel a táncos helyet foglalt a nézőtéren; ráadásul egy olyan ülőhelyen, ahol kedvesével tökéletesen egymásra láthattak, mintha egy pillanatra sem akarnák szem elől téveszteni a másikat.

Ameddig nem forogtak a kamerák, mintha megszűnt volna körülöttük a világ; mindketten folyamatosan a telefonjukat nyomkodták, és ez idő alatt feltehetően egymással leveleztek, mert rendszeresen egymásra pillantottak és össze-összemosolyogtak.

Jóllehet, az élő adás alatt teljes mértékben a feladatára, a színpadra lépő versenyzőkre koncentrált, de Papp Máté Bencével időről időre keresték a szemkontaktust, a táncos egy ponton oda is integetett Gabinak, amit az énekesnő boldog mosollyal fogadott. Feltehetően a reklámszüneteket is együtt töltötték, mert amint el lehetett hagyni néhány percre a stúdiót, mindketten sietve elindultak a backstage-be.

A szerelmespár a műsor végén természetesen együtt távozott a helyszínről, amit sikerült is megörökítenünk. A fotókon látszik, ahogy Gabi és kedvese teljes egyetértésben ballagnak autójuk felé. A műsor végeztével, jóval este tizenegy után aztán együtt mentek a TV2 parkolójába, ahol a Fricska táncosa beült Gabi népi motívummal díszített hófehér autójának vezetőülésére, míg az énekesnő az anyósülésen foglalt helyet, majd együtt elhajtottak a Róna utcai székházból.

Tóth Gabi / Fotó: Knap ZoltánTóth Gabi és új párja ugyanabba az autóba szállt be / Fotó: Knap Zoltán

Tóth Gabi / Fotó: Knap ZoltánTeljes egyetértésben ballagtak / Fotó: Knap Zoltán

Tóth Gabi / Fotó: Knap ZoltánPapp Máté Bence a helyszínről támogatta a kedvesét/ Fotó: Knap Zoltán

Tóth Gabi / Fotó: Knap ZoltánGabiék nyíltan felvállalják a kapcsolatukat / Fotó: Knap Zoltán

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?