Celeb / Híresség

Tolvai Reni bugyi nélkül promózza hamarosan megjelenő lemezét, testén egy dolog nagyon feltűnő és csak azt tudjuk nézni – fotó

Tolvai Reni új zenével jelentkezik, ennek örömére ledobott magáról minden ruhát.

 

 

 

Tolvai Reni olyan átalakuláson ment keresztül az utóbbi pár évben, ami ép ésszel szinte felfoghatatlan. Jelenleg Magyarország legcsinosabb dívái közé tartozik és kétlem, hogy találnánk olyan férfit, akinek ne mozgatná meg a fantáziáját, ha Reni feltölt magáról egy-egy új és időről-időre egyre szexibb és pikánsabb fotót. Most egy nagyon örömteli esemény kapcsán állt a kamerák elé: október 27-én új zenéje jelenik meg az énekesnőnek.

A képek igazán művésziek lettek és rengeteg erotikusabbnál erotikusabb kelléket használtak a fotózáson.

Reni meztelen testét egy pávatoll mögé bújtatja, miközben a törékeny és nőies szettet egy fekete bakanccsal egészíti ki, így egy nagyon modern és futurisztikus összehatást kapunk eredménynek. Reni harisnyája is igen kihívó, a kezében tartott arany kagylótáska pedig a ismét a nőies, törékeny oldalát erősíti.

A fotók különböző koncepciók mentén készültek: a pávatollas fotósorozat mellett sokkal vadabb képsorok is készült, melyen Tolvai Reni mellét egyedül egy vékony kis öv tartja.

A dalnak vélethetően már a címe is megvan: Reni több fotójára is a K*rvára fáj feliratot írta, ami sokaknak találgatásokra adott okot. Kállay-Saunders Andrással jelenleg nincs megerősítve a kapcsolatuk, de az utóbbi időben kapcsolatukat inkább a se veled se nélküled viszony jellemezte. öbb forrás szerint Reni szeretett volna szintet lépni a kapcsolatukban, hiszen nagyon régóta voltak együtt, feleség akart lenni. Ez végül nem valósult meg, egy magát meg nem nevező ismerős azt állítja, hogy a pár most is párkapcsolatban él, azonban nem költöztek újra össze egymással.

Mindenesetre Reninek ilyen adottságokkal nem valószínű, hogy sokáig kellene egyedül lennie, ha mégis pasizásra adná a fejét, de az is remek, hogy most a munkájára koncentrál. Izgatottan várjuk az új dalt, biztosan meg fogjuk hallgatni a csodás énekhangú ikon új dalát.

A szexi fotót itt lehet megnézni, szinte már korhatáros tartalomnak tekinthetnénk a fotót:


forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?