Celeb / Híresség

6 híres ember, akiket az alkohol és a plasztika tett tönkre: van, akire rá sem ismerünk

Sok olyan komment születik a közösségi oldalakon, amelyekben a sztárokat következmények nélkül lehet a földbe döngölni a magánéletük és a külsejük miatt, holott Hollywood csillogó világának falain túl óriási elvárásoknak kell megfelelniük a nőknek és a férfiaknak egyaránt…

 

 

 

Nem csoda, hogy már viszonylag fiatalon különböző plasztikai és esztétikai beavatkozásoknak alá vetik magukat, miközben a háttérben súlyos szenvedélybetegségek alakulnak ki a sztároknál. A bántó megjegyzések, a kritikák, az ítélkezés ugyanis az aktuális szépségideál megtartása mellett az ivásba és más káros szokásokba is képes hajszolni a legtöbb hírességet. Sokan próbálnak örökké fiatalnak tűnni, mindig tökéletesen kinézni, emiatt pedig olyan plasztikai műtéteket is bevállalnak, amelyeket meg is bánnak.

A következő válogatásban olyan híres embereket gyűjtöttünk össze, akik a maguk idejében elképesztő sikereket értek el, szépek voltak és emberek milliói rajongtak értük, ám a népszerűségüknek nagy ára lett…

Melanie Griffith


Antonio Banderes volt neje is azok közé tartozik, akikről Hollywood 40 felett minden túlzás nélkül megfeledkezett, hiszen az apró ráncok, az idő múlása rajta is elkezdett látszani. A fiatalságért folytatott harca viszont azt eredményezte, hogy az alkoholba és a beavatkozások világába menekült. Ezt pedig Banderas sem tudta tolerálni. Azóta Melanie csak természetes módszerekkel és mozgással tartja formában magát, a plasztikának hátat fordított.

Daryl Hannah


A Kill Bill sztárjának szépsége legendás volt. A 90-es évek egyik legfoglalkoztatottabb híressége volt, ám az elmúlt 20 évben más hírességekhez hasonlóan ő is sorozatosan ült a plasztikai sebész székébe. Több botrányos szakítás és sikertelen szerep után az alkohol is nyomot hagyott a külsején.

Amanda Bynes


A 2000-es évek egyik legnagyobb üdvöskéje már több mint egy évtizede nem forgatott filmet, amit többek között mentális egészségének teljes felborulása és az elrontott plasztikai műtétei idéztek elő. De, ha ez nem lett volna elég, sokáig küzdött drog- és alkoholproblémákkal.

Lara Flynn Boyle


Jack Nicholson volt barátnője egy lehengerlő arisztokratikus szépség volt, aki sötét hajával és fehér bőrével vadította meg a világot, ám a legendás színésszel való szakítását követően elindult a lejtőn. Plasztikai beavatkozásai sorra el lettek rontva és az ivás is a mindennapjai részévé vált. Ma már rá sem ismerni.

Mickey Rourke


A Golden Globe-díjas amerikai színészt a 90-es évek legszexisebb férfisztárjai között tartották számon, ám vele is elszaladt a ló. A fiatalságának megtartása, illetve testképzavara miatt teljesen átalakult külseje, amire függőségei is rátették bélyegüket. Azóta voltak ugyan jó szerepei, de visszatérni sosem tudott.

Tara Reid


Az Amerikai pite egykori sztárjáért milliók rajongtak, ám a gyorsan jött hírnév Tarát az anorexiába, a féktelen bulikba és az ivásba hajszolta, ami nagyon gyorsan meg is látszódott a külsején. Emiatt szinte havi szinten feküdt kés alá, ami mára annyira eltorzította egykori bájos szépségét, hogy szó szerint egy másik ember köszön vissza ránk a képeiről.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?