Egyéb

6 másodpercen belül szinte lehetetlen az összes, azaz mindhárom almát megtalálni a képen.

Dudás Gergely újabb optikai illúzióval hozta zavarba a közönséget. Szinte kihívás az összes, azaz mindhárom almát 6 másodpercen belül felfedezni a piros madarak társaságában.

 

 

 

Most az a kihívás előttünk, hogy kiderítsük, a piros madarak és madáretetők sokaságában hol bujkanak három elrejtett alma. Ezt a feladatot különösen bonyolulttá teszi, hogy mindössze hat másodperc áll rendelkezésünkre a rejtett elemek felkutatásához.

Nem egyszerű a feladat. A kerek, piros almákat a szintén kerek és piros madarak között kell azonosítanunk, és mindez gyorsan. Nem meglepő, hogy csak a megkérdezettek 2 százaléka képes 6 másodpercen belül felfedezni a rejtett almákat.

MEGOLDÁS:

Ne add fel a keresgélést! Ha nem találod, segítünk egy kicsit: két alma a kép felső részén található, a harmadik pedig az alsóban. Dudás Gergely egy apró trükkel még bonyolultabbá tette a dolgunkat, ugyanis az egyik almát egy madáretetőn belül rejtette el. Ha még így is nehézséget okoz a feladvány, néhány sorral feljebb kiderítjük a megoldást.
madareteto SOL 2048x2048 1




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?