Egyéb

Kocsis Máté azért haragszik Gyurcsányra, mert az édesanyját gumilövedékkel és füstgázzal támadták 2006-ban

A Fidesz frakcióvezető-helyettese is posztolt egyet Gyurcsányról.

Tovább folytatódik a politikusok közötti adok-kapok a Facebookon: Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc és Deutsch Tamás után most Kocsis Máté is felült a vonatra, hosszú, érzelmes posztban mesélte el, ő és édesanyja hogyan élte meg a 2006-ban kirobbant tüntetéseket.

Gyurcsány nagyon szépen szokott beszélni az édesanyjáról. Szeretettel és tisztelettel. Megértem, és ez így helyes. A legtöbb ember nagyon szereti az édesanyját.

Én is végtelenül szeretem az anyukámat. Csakhogy az én édesanyámra – sok más emberhez hasonlóan – Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott 2006-ban az Astoriánál. Akkor, amikor a jobboldal az 1956-os forradalom 50. évfordulóját ünnepelte. Ő így ünnepelt.” – írta a Fidesz frakcióvezető-helyettese, majd hozzátette, önmagában már ezért elkellett volna Gyurcsánynak „takarodnia” a közéletből.

„Ezt nem tudom neki megbocsátani soha, ezért vetem meg végtelenül. Ez minden más bűnénél súlyosabb, és az ügy így lett személyes is” – folytatta.

„Ez az, amit az őt követő néhány fiatal nem tud, nem emlékezhet rá, mert akkor még csak ovisok lehettek. Nekik ajánlom a most készülő filmet, amely a megtörtént események alapján készül. Nézzék csak meg, kit is szolgálnak.” – fejezte be, majd végül köszönetet mondott a hamarosan mozikba kerüli film rendezőjének és a stáb többi tagjának is.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?