Egyéb

Az Instagram modell törölte a fiókját, miután egy fotó segítségével leleplezték a szerkesztett képeit

Számos Instagram-sztár használ különféle filtereket és retusáló programokat, hogy egy kicsit vékonyabbnak és tökéletesebbnek tűnjön a képein, ám cikkünk hőse nemcsak egy hobbi modell volt, hanem egy diétás termékeket értékesítő cég reklámarca is egyben. A közelmúltban pedig felbukkantak a képei a közösségi média „Instagram vs. Valóság” csoportjában, ahol leleplezték, hogyan is néz ki a lány a szokásos retusálás nélkül.

 

 

 

 

 





Az Instagrammer Rosa Yin, akinek a neve @Enrosa_ volt, egy autó mellett pózoló képet osztott meg magáról nemrég, de nem sejthette, hogy a valaki a közelben sunyiban képet készít róla. Ezzel még nem is lett baj, a népszerű modellről készült képet azonban az internetre is feltöltötte, ahol az embereket szó szerint sokkolta, hogy mennyire másképp néz ki a lány a valóságban, mint az Instagramon.

 




 

A lány azzal is fenyegetőzött, hogy feljelent mindenkit, aki megosztja a képet, sőt, még jutalmat is felajánlott annak, aki segít kideríteni neki, hogy ki készítette róla ezt a képet.


Rosa a saját maga által hirdetett diétás termékeket a Shopee e-kereskedelmi platformon keresztül értékesítette, képei pedig egyfajta bizonyítékként szolgáltak rá, hogy mennyire jól működnek az általa árult élelmiszerek. Értelemszerűen Rosa-nak ezt a Shopee fiókját is azonnal törölnie kellett a kellemetlen incidens után.

Így vagy úgy, a lány története remek példa rá, hogy a közösségi oldalakon nem minden az, aminek látszik, és hogy sokan retusált képek segítségével próbálják meg átverni és megtéveszteni a követőiket. Mindig légy résen!

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?