Celeb / Híresség

Ha van szürreális: Emilióék konyhájában sertepertélt Varga Irén

A TikTok megmondóembere Emilio családjánál készítette el specialitását, a rántott citromot. A fogás igencsak megosztó fogadtatású volt.

 

 

 

Nem akármilyen vendég látogatott el Emilióhoz és családjához Varga Irén személyében. A család jó viszonyt ápol a TikTok közismert szereplőjével, így örömmel látták vendégül új otthonukban.

„Irén egy igazán megosztó személyiség. Lehet őt kedvelni és kicsit sem szeretni, mindkettőre láttunk-hallottunk már példát. Mi azok táborába tartozunk, akik kedveljük őt, így örömmel hívtuk meg Gyálra, az otthonunkba” – mondta a Drága családomban Tina, aki arra nem számított, hogy Varga Irén a specialitásával örvendeztetni meg őket.

Irénke a konyhában

„Sokáig úgy voltam vele, hogy ez a rántott citrom biztos csak valami vicc. Aztán Irénke egyszer csak nekiugrott elkészíteni. Az hagyján, hogy egyébként is tisztaság-mániás vagyok és a szép új konyhámban még nem főzött más, de az, hogy még meg is kellett volna kóstolnom ezt a bizarr ételt. Mindent kitaláltam, de én egy falatot se ettem belőle” – vallotta be Tina, akinek férje ettől bevállalósabb volt.

Rántott citromot készített

„Én is készítettem már egy-két fura dolgot. Volt, hogy a kolbászt paníroztam be, de ez a rántott citrom… Nagy nehezen ettem belőle egy falatot, elég is volt egy életre” – mondta Emilio.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?