Celeb / Híresség

Olyasmi derült ki Vajna Tímea párkapcsolatáról, amire nem számítottunk

Vajna Tímea (37) és párja, Zoltán együtt mentek ki Amerikába, de a férfi már több mint egy hónapja hazajött Magyarországra, a csinos özvegy pedig Los Angelesben maradt. Máris azt beszélik, hogy válságba került a kapcsolatuk. Tímea ugyan bevallotta, hogy most egyedüllétre van szüksége és sokszor még úgy érzi nem teljesen nyitott egy kapcsolatra, de azt egyelőre nem árulta el, hogy valóban hullámvölgybe került volna a kapcsolata a nála pár évvel fiatalabb debreceni milliárdossal.

 

 

 
 

A Blikk megkereste Marcus mágust, aki Tímea születési ideje alapján tarot kártyából, cigánykártyából és egyéb lehívott információkból nézte meg, hogy Vajna halála után ez a jómódú, jó kiállású, 30-as éveiben járó fiatalember lehet-e a nagy Ő?

– Nem ezzel a fiatalemberrel fog megöregedni, egyértelműen azt mutatják a lapok, hogy vége lesz ennek a kapcsolatnak – állítja a sztármágus. Zoltánnal egy éven belül szakítani fognak, mert nem olyan mély érzelmeken alapszik ez a kapcsolat. Mindkettőjüknek nagyon fontos a munkájuk, a szakmai elhivatottságuk azonban eltér egymástól, ezért külön utakon eveznek, a sorsuk nem fonódik egybe. Ennek ellenére megviseli őket, ha szakítanak. Azt tanácsolnám a hölgynek, hogy ebben az időszakban többet figyeljen magára, és ha nem érzi jól magát, keresse fel az orvosát! Későbbiekben érdemes segítséget kérnie lelkiállapota miatt. A lapok jelenlegi állása szerint most sincsenek egy hullámhosszon. Tímeának lesz egy nagy fordulópont az életében, nagy horderejű dolog fog történni vele pozitív irányban. Jönni fog egy másik idősebb úriember, aki olyan hatással lehet rá, hogy felhagy eddigi életével és eltűnik a nagy nyilvánosság elől.

 

 

 

 

forrás: blikkruzs.blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?