Celeb / Híresség

G.w.M azt állítja, havi 20 milliót is megkeres, és ezt csak a haknikból: „Most picit mondtam” – videó

Legközelebb Varga Márk, ismertebb nevén G.w.M lesz Hajdú Péter vendége a Frizbi TV YouTube-csatornán. A fiatal rapper – a bevallása szerint – még keveset is mond, ha havi 20 millió forintos bevételekről beszél.

 

 

 

G.w.M a pénteken sugárzott adásban a gyerekkoráról, karrierjének történetéről és a Kulcsár Edinával való szerelméről is beszél. Az előzetesben ugyanakkor talán az a legizgalmasabb rész, amikor a rapper a bevételeiről beszél Hajdú Péternek.

Számolj csak havonta 20 millió forintot, amit keresel hakniból. Tegyük fel, egymillió a gázsi, mész húszat…

– mondja G.w.M, amire természetesen Hajdú Péter szeme is kikerekedik.

„20 milliót tudsz keresni?” – kérdezi, mire jött a válasz:

Most picit mondtam.

A rapper az előzetes szerint beszélni még a betegségéről is, ami miatt csak rövid, zenekar nélküli fellépéseket tudott elvállalni, a nagy, több előadós, zenekaros haknikat pedig vissza kellett mondania. De szóba kerül az is, miért mond olyanokat Kulcsár Edinának, hogy „hozz egy kávét, vagy állba verlek!”

„De az vicc! Nálunk ez szokás. Edina is viccel velem, hogy »Fejezd be, mert megborítalak!«. Most akkor Edina tényleg meg tud engem borítani? Ez viccelődés! Mi nem vagyunk fapofájú emberek, mi szívjuk egymás vérét, odajön, belém harap, elszalad… Ilyen viccesen vagyunk egymással. Nekem Edina nagyon jó barátom, amellett, hogy a feleségem, a szerelmem, ahogy én is neki” – magyarázta Kulcsár Edina férje.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?