Celeb / Híresség

Erdélyi Mónika szerint komoly hiba, hogy nem tévésként foglalkoztatják: „Tök jó dumám van, és ezt kár kiaknázatlanul hagyni”

Már jó ideje nem látható a képernyőn.

 

 

 

Újra szívesen kerülne tévéképernyőre Erdélyi Mónika, aki egy friss interjúban azt is kerek perec kimondta, hogy véleménye szerint komoly hiba őt parlagon hagyni. A kilenc évig futó Mónika show című talkshow háziasszonyának hiányzik a tévézés – jelenleg a kislányával, Mollival közös YouTube-csatornáját építi –, de reméli, a jövőben dolgozhat még műsorvezetőként.

Ennek így kellett lennie, és az univerzális energia, vagy nevezzük bárminek, azt gondolta, hogy így lesz jó: hogy most tévéztél, tök klassz, mindenki ismer, most próbálj ki valami mást is, mert olyan színes a világ, annyira sok mindennel lehet foglalkozni. Továbbra is azt mondom, hogy nagyon szeretek tévézni, és azt gondolom, engem parlagon hagyni komoly hiba, de megváltozhat ez még a jövőben. Én azt gondolom, engem beszéltetni kell, mert szerintem tök jó dumám van, és ezt kár kihagyni

– szögezte le a Blikk Mizu? című műsorában Erdélyi, kiemelve, hogy második otthonaként tekint a tévére, ám ha a jövőben sem kap tévés felkérést, akkor sem fog keseregni. Több vállalkozása is van.

forrás: index.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?