Celeb / Híresség

Férjhez ment és gyermeket vár VV Zsuzsu, a ValóVilág egykori győztese

A ValóVilág9 győztese egy videóval jelentette be a váratlan hírt, a kommentelők pedig nem győzték kérdésekkel és gratulációkkal bombázni Zsuzsut.

 

 

Az akkor 23 éves Varga Zsuzsanna történelmi győzelemmel zárta a ValóVilág9 powered by Big Brother Fináléját. A valóságshow történelme során először koronáztak királynőt, s bár nagyon szoros végeredmény született, VV Zsuzsu lett a ValóVilágok első női győztese.

Zsuzsu a győzelme után így nyilatkozott:

Akármilyen hihetetlen, én ezért a pénzért keményen megküzdöttem, nem vagyok Vöröskereszt, úgyhogy nem szeretnék senkinek adakozni belőle.

Azt azonban megígérte, hogy beteg nővéréről nem fog megfeledkezni. A VV nyertes a valóságshow-ban soha nem beszélt testvéréről, aki tizennyolc éves kora óta egy halmozottan sérült fiatal felnőtteket gondozó otthonban él. Az intézmény lakóinak Zsuzsu játékokat, édességet, és olyan használati tárgyakat adományozott nyereményéből, amikre egy ilyen létesítményben mindig szükség van.

A fiatal lány nem sokkal később egy újabb álmát szerette volna valóra váltani. Nagy meglepetés érte A Konyhafőnök nézőit, mikor az ismerős arc megjelent a képernyőn. VV Zsuzsu ugyanis Fördős Zé és a séfek elé állt, hogy megmutassa tudását. Sajnos főztje nem úgy sikerült, ahogy tervezte, így sírva lépett a zsűritagok elé. Bár a műsorvezető igyekezett felvidítani Zsut, a kóstoláson nem remekelt az étele. Ennek ellenére kreálmányának különleges neve már-már ikonikussá vált.

VV Zsuzsut nagy csalódás érte, de korábbi kudarca ellenére sem mondott le a műsorról, így 2022-ben ismét jelentkezett, hogy bizonyítani tudjon a gasztrorealityben. Elmondása szerint tapasztalattal és inspirációval gazdagodott, aminek hasznát is vette második próbálkozásánál.

Sosem késő feladni

Vajon idén sikerrel hajózott ki pulykaszárnyhajója a Szőke Tiszára?

A ValóVilág első női győztese jelenleg TikTokon bontogatja szárnyait, legutóbbi videójával pedig nagy hírrel szolgált követőinek. Párjára férjeként hivatkozik, ráadásul kisbaba emojikkal is gazdagította posztját. Így nem is kellett sokat várni a kérdésre:

Már kismama vagy?

Hamar meg is érkezett a válasz:

Igen😁😁

@zsuzsu_vv9_ Ferjem😍❤️‍🔥👶👶🎉🖇🖇❤️ #foryou #nekedbe @.gergoke ♬ eredeti hang – Cicero.kwiek❤️

 

forrás: rtl.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?