Celeb / Híresség

L.L. Junior és G.w.M száguldozása a Petőfi hídnál: megszületett a rendőrség határozata

Néhány hete történt, hogy L.L. Junior telefonján élőzött a Petőfi hídon, és szemlátomást jelentősen meghaladta az 50 km/órás sebességet, akárcsak az őt épp előző barátja, G.w.M is. Most a rendőrség döntött a gyorshajtási ügyükben.

 

 

 

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, augusztus végén egy 24 órán át elérhető Instagram-sztorit töltött fel Lesi László Csaba, vagyis L.L. Junior a közösségi oldalára, ahogy épp Budáról Pest irányába haladva egy BMW-s előzi őt meg nagy sebességgel.

Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez? – mondta akkor a felvételen, majd miután utolérte a sofőrt, hamar meg is mutatta, hogy a másik autóban G.w.M ül. Nem sokkal később kiderült, hogy Junior is jóval meghaladta a megengedett sebességhatárt, ráadásul vezetés közben rögzítette a videóját. A rendőrség ezért hivatalból indított vizsgálatot az ügyben, amiből végül szabálysértési eljárás lett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatt a két járművezetővel szemben fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki, míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot rögzített

– közölte a rendőrség a Naphire.hu megkeresésére.

Tehát G.w.M 90 ezres bírságot és 6 büntetőpontot, míg a videót készítő L.L. Junior 110 ezres bírságot és 9 büntetőpontot kapott.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?