Celeb / Híresség

Nagy Feró: „Fidesz-csicska vagyok… És akkor mi van?”

Nagy Feró a Budakörnyéki Kommentár című beszélgetős műsor harmadik vendége volt. A Kossuth-díjas énekes Menczer Tamás államtitkárral beszélgetett, amikor boncolgatni kezdte, szerinte miért kellene mindenkinek nyíltan vállalnia, hogy fideszes.

 

 

 

A „nemzet csótányaként” is emlegetett zenész mostanában sokat beszél politikai beállítottságáról. Így volt ez most is, amikor Menczer Tamás vendége volt.

Nagy Feróról az államtitkár egy videót is megosztott, amelyben az énekes mindenkit arra buzdított, hogy vállalja fel bátran, ha a Fideszt támogatja.

Én olyan 6-7 éve jöttem rá a dologra, hogy ki kell állni, és meg kell mondani: »igen, hölgyeim és uraim, én Fidesz-csicska vagyok. Az. És akkor mivan?

– fogalmazott az énekes, mire Menczer viccesen közbeszólt, hogy „már az est elején megállapodtak, hogy ketten vannak”.

– Ki kell állni, mondani kell és segítenünk kell ennek a kormánynak, mert szerintem zseniális emberek vannak ebben a kormányban, még államtitkári szinten is – folytatta Nagy Feró.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

Az énekes egyébként elmondta, hogy egyre többször vitázik amiatt, hogy a Fideszt támogatja, ennek ellenére ő mégis úgy gondolja, senki nincs a „túloldalról”, aki felveszi a versenyt Orbán Viktorral szemben.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?