Celeb / Híresség

A kőgazdag Tuvic Aleksandra még a nemi szervét is plasztikáztatta: „Nagyon szeretek pénzt költeni, de nem a sajátomat, hanem a szüleimét” – videó

Hamarosan feltűnik a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorában Tuvic Aleksandra, aki még a nemi szervét is plasztikáztatta.

 

 

 

A szőke lány korábban Tóth Dávid egyik Nagy Ő-jelöltje volt, de végül nem ő lett a kiválasztott. Később a Farm VIP-ben is feltűnt, most pedig a Kőgazdag fiatalok című műsorban mutatja meg, ki is ő valójában.

Bevallása szerint a szilikon olyan számára, mint az oxigén, az életet pedig aranykanállal habzsolja. Azt mondja, nem érdekli a pénz, hiszen mindig is volt neki, és rengeteget költ különböző orvosi beavatkozásokra, ami nem csak plasztikát jelent.

Mivel nagyon fontos számomra a jó öltözködés és a megjelenés, nem csak arra figyelek oda, hogy én a legjobb és legmárkásabb cuccokban járjak, de a körülöttem lévő emberek és dolgok is ilyenek legyenek

– mondta el az új reality sztárja, aki mindezt leginkább a lovával bizonyítja.

Azt mondja, ha szegény családba született volna, nem úgy nézne ki, mint most, hiszen a testére már elköltött „egy-két millát”. Büszke például arra is, hogy „dizájner vaginája van”, de úgy véli, ha nem lenne gazdag, akkor is boldogulna.

Szandit, aki büszke arra, hogy gazdagnak született, egészen különös viszony fűzi a pénzhez.

Nagyon szeretek pénzt költeni, de nem a sajátomat, hanem a szüleimét

– mondta el egy bemutatkozó videóban a luxuslány, aki úgy véli, a legdrágább tárgya a teste.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?