Celeb / Híresség

A legkitartóbb nő Magyarországon – nem győzik dicsérni Gáspár Evelin bikinis fotóját

Úgy tűnik, rettentően megosztja követőit Győzike lánya: van, aki imádja, hogy nap mint nap bikiniben mutatja meg soványságát, mások pedig csak a rosszat akarják meglátni.

 

 

 


Mint arról már mi is beszámoltunk, Gáspár Evelin rengeteget fogyott az utóbbi időben, aminek köszönhetően egyre-másra apróbikinis fotókat tölt fel magáról a közösségi oldalára. Sajnos emiatt gyakran kap kemény beszólásokat közösségi oldalain, ugyanakkor szerencsére legalább annyian vannak a támogatói is.

 

Legutóbbi fürdőruhás fotója mellé például olyan elismeréseket kapott, mint hogy ő Magyarország legkitartóbb nője.

– A legkitartóbb Nő Magyarországon, akit én láttam felnőni, edzeni! Enni, inni, mindent úgy csinálni, hogy szebb, élhetőbb és értékesebb életet éljen, mint azok az emberek, akik mindenféle csúnyát dobáltak rá! Evelin, bízom benne, hogy mindenkit motiválni tudsz! 🙂 – írta az egyik kommentelő.

– Miért ez a sok negativitás? Adott egy fiatal lány, aki sok edzés, odafigyelés és kitartás révén elérte és folyamatosan dolgozik az egészséges testén. Ezzel mi a probléma? – tette fel a kérdést egy másik hozzászóló, egyenesen a fanyalgóknak címezve szavait.

– Nagyon jól nézel ki, Evelin, nagy gratula érte, ügyes és kitartó vagy, ez a lenyeg – így egy másik követő, akinek szavaihoz mi is csak csatlakozni tudunk.

 

 

 

 

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?