Celeb / Híresség

Gyász: elhunyt a híres sorozatszínésznő

Szívelégtelenségben hunyt el a 83 éves színésznő, Shelley Morrison.

 

 

 

 




Több mint húsz éven keresztül követhették nyomon a tévénézők az NBC sikersorozatát, a Will és Grace-t. A nagy sikerű sorozatban a csupán egy részes takarítónő szerepében végül olyannyira közönségkedvenc lett, hogy nyolc évadra és összesen hatvankilenc epizódra hosszabbították meg a szerződését. Sőt, később megpróbálták visszahívni a színésznőt a sorozatba, de akkor már nem vállalta a szerepet – számolt be a 24.hu oldala a Variety információja alapján.

Shelley Morrison halálhíréről a sajtósa számolt be, mondván, egy Los Angeles-i gyógyászati központban vesztette életét rövid betegség után szívelégtelenségben. A sorozat számos szereplője osztotta meg közösségi oldalán a szomorú hírt. A főszereplőt alakító Sean Hayes a következő szavakkal búcsúztatta.

„Hatalmas veszteség. A mi imádott Shelley Morrisonunk eltávozott. Zseniális humora volt és óriási szíve. A Will és Grace-családhoz tartozott, és nagyon fog hiányozni. Teljes szívemből részvétem a családjának” – írta a színész az Instagramon megosztott képéhez.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?