Celeb / Híresség

Idősebb férfiakkal cicázna Pap Dorci, nem akárkinek dorombolna a Zsákbamacska csinos cirmosa

Pap Dorci kizárólag az idősebb férfiakra bukik, azt is elmondta, mennyire idősekre.

 

 

 

Pap Dorci élete talán legjobb döntését hozta, mikor jelentkezett az Exatlon Hungary-be. A nyíregyházi szépség a legfiatalabb versenyzőként vonult be a sport-reality hazai történetébe, hiszem 18 évesen vágott neki a Dominikai Köztársaságban felállított pályáknak. Dorci szépen menetelt az Exatlon Hungary 2. évadának döntőjéig, ahol aztán 2. helyen zárt Busa Gabriella után. Később az All Star évadba is bekerült, ahol a 4. helyen végzett.

Ezt követően a TV2 meglátta benne a lehetőséget, hiszen felkérték a Dancing with the Stars 3. évadába. Pap Dorci már az Exatlon alatt is igen megosztotta a nézőket, és ez azóta sincs másképp. A fiatal sportolót sokan egy köpönyegforgató, alattomos játékosnak tartották, és azt sem nézték jó szemmel, hogy folyamatosan „pasizni járt” az Exatlonba. Tény, hogy Pap Dorci az Exatlon 2. évada alatt ismerte meg Yilmaz-t, majd az All Star évada során sodorta össze az élet Esztergályos Patrikkal; utóbbival össze is költözött, de nem maradtak sokáig együtt.

Dorcit most a Zsákbamacska csinos cirmosaként láthatjuk a TV2-n, bár a nézők szerint nem sok értelme van, hogy a műsorban szerepel.

Nem kizárt, hogy az egykori exatlonista a Zsákbamacskában fogja megtalálni új párját, hiszen a pénteki adásban Majka Dorci férfi ideálja után érdeklődött. Kiderült, hogy a TV2 üdvöskéje kizárólag az idősebb férfiakra bukik, ugyanis amikor Majka megkérdezte az egyik férfi versenyzőt, hogy hány éves, és ő elárulta, hogy 25, Dorci azt felelte erre, hogy

„az már súrolja az alsó határt”.

Ez arra enged következtetni, hogy Pap Dorci nem hajlandó 25 évesnél fiatalabb férfiakkal randizni.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?