Celeb / Híresség

Egyre rosszabb állapotban van Lagzi Lajcsi: már tisztálkodni sem tud egyedül a börtönben – videó

Mint elsőként megírtuk, elutasították Galambos Lajos otthonápolási kérelmét, ezért Lajcsinak rácsok mögött kell maradnia. Az ügyvédje újabb információkat adott a zenész egészségi állapotáról.

 

 

 

Lagzi Lajcsi védője szerint a védence állapota egyre csak romlik, ezért mindent megtesznek azért, hogy elhagyhassa a baracskai börtönt még akkor is, ha az otthonápolási kérelmét – ahogy a Blikk elsőként megírta – elutasították. Mint az ismert, Lajcsit az áramlopási ügyében ítélték letöltendő büntetésre.

„Én azt látom, hogy a döntés kezdetben nagyon megviselte, de ez érthető. Most már sokkal jobban van pszichésen. Éppen arról számolt be, hogy a séta alkalmával Kosztolányi- és Örkény-novellákat olvasott fel a fogva tartott társainak, tehát próbálja erősnek tartani magát” – mondta Lagzi Lajcsi ügyvédje, dr. Csontos Zsolt.

Galambos Lajos a hírek szerint már olyan rosszul van, hogy a mindennapi tisztálkodását sem tudja egyedül elvégezni, ezért segítséget kell igénybe vennie.

Feljogosított arra, hogy elmondjam, hogy a mindennapi tisztálkodását sem tudja egyedül elvégezni, ehhez orvosi utasítás és engedély alapján segítséget kell igénybe vennie. Tehát azt állítani, hogy nincs olyan betegsége, ami miatt segítségre szorul, több kérdést vet fel, mint amennyi megnyugtató választ adna

– tette hozzá a zenész védője a Tények Plusz műsorában.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?