Celeb / Híresség, Hírek

Többféle gyógyszert is találtak a rendőrök Matthew Perry otthonában

A hatóságok átkutatták a Jóbarátok sztárjának Los Angeles-i otthonát, miután tegnap este holtan találtak rá a jakuzzijában. A friss jelentések szerint antidepresszánsok, szorongásoldók is voltak a helyszínen.

 

 

 

Az elsődleges hírek szerint Matthew Perry szombaton a saját jakuzzijába fulladt bele Los Angeles-i házában. A korai információk arról szóltak, hogy a tragikus hirtelenséggel bekövetkezett haláleset kapcsán sem idegenkezűségre utaló jeleket, sem pedig kábítószerre utaló nyomokat nem találtak. A történtekkel kapcsolatban azonnal nyomozást indítottak a helyi hatóságok, akik már át is kutatták a világsztár otthonát.

A házkutatás alapján a Chandler Binget alakító színész halálának helyszínén orvosilag felírt, RX típusú gyógyszereket, antidepresszánsokat, szorongásoldó szereket és COPD-gyógyszereket is találtak.

TMZ kiemelte, hogy a COPD-készítményeket általában tüdőtágulásban vagy krónikus hörghurutban szenvedő betegnek szokták felírni, és ez esetleg kapcsolatban lehet azzal, hogy Perry rengeteget dohányzott.

A váratlan halálesettel kapcsolatban toxikológiai vizsgálatot is készítenek, ami kimutathatja, ha a halál beálltakor a színész szervezetében volt-e valamilyen gyógyszer vagy kábítószer, azonban ennek a vizsgálatnak az eredményei akár hónapokig is eltarthatnak.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?