Celeb / Híresség

X-Faktor: Ruszó Tibi édesapja miatt énekelte mentora, ByeAlex dalát

ByeAlex úgy érezte, fiatal versenyzője nála is jobban el tudja énekelni ezt a számot, amit az édesapja emlékére írt, ezért akarta Tibinek adni.

 

 

 

 




Történelmi pillanatot láthattunk az X-Faktor első élő show-jában: ByeAlex mentori pályafutása során először kérte egyik versenyzőjét arra, hogy az ő egyik dalát énekelje el a műsorban, erre ugyanis eddig nem volt példa.

Ruszó Tibi azonban most az Apám sírjánál című számot adta elő a szombati adásban, és mint kiderült, azért, mert van valami közös a fiúban és mentorában.

ByeAlex édesapja korán meghalt, az ő emlékére írta ezt a dalt, Ruszó Tibi pedig tavaly szintén közel került ahhoz, hogy elveszítse az apját, miután a férfi szívinfarktust kapott és kórházba került. A tehetséges fiú ugyan már tavaly jelentkezett az X-Faktorba, de a történtek miatt mégsem indult el. Szerencsére az apa már jól van, de a fiatal énekes így is át tudta érezni mentora szerzeményét.

ByeAlex a fiú színpadra lépése előtt elmondta, hogy már nem sokkal azután megszületett a fejében az ötlet, hogy Ruszó Tibinek adja ezt a számot, amikor kiderült, hogy a mentorok őt szavazták meg a harmadik versenyzőjének. Az énekes ezt a dalt nem szokta előadni a koncertjein, de úgy érezte, Tibi talán még nála is jobban el tudja énekelni, ezért döntött így.




 

 

A fiú produkciója valóban jól sikerült, a mentorok nagyon megdicsérték, és le is ültették arra a székre, ami a biztos továbbjutást jelentette Tibi számára.

Íme Ruszó Tibi előadásában az Apám sírjánál című dal:

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?