Celeb / Híresség

„Csak idő kérdése volt, mikor pukkad ki ez a lufi” – Már régóta gyűltek a viharfelhők Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága felett: ezek voltak az árulkodó jelek

Már hónapok óta gondok lehettek Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságában. Egy ismerős kitálalt az egykori sztárpárról.

 

 

 

Mint arról mi is beszámoltunk, augusztus elején először Krausz Gábor, majd Tóth Gabi is bejelentette, hogy hat év után véget ért a házasságuk. Az okokról ugyan nem beszéltek, ám hamar kiderült, hogy a kapcsolatuk egy új románc miatt mehetett tönkre: a Fricska táncegyüttes 29 éves táncosa, Papp Máté Bence hódította meg Gabi szívét, akivel az énekesnő egy ideje együtt dolgozik. A szerelmesek pedig ma már nem titkolják, hogy együtt vannak. Könnyen lehet azonban, hogy ez az új szerelem csak az utolsó csepp volt a pohárban…

A korábban egymásért lángoló sztárpár szakítása sokakat érdekel, így többen elkezdték találgatni, mi miatt futhatott zátonyra a kapcsolatuk. Most összeállni látszanak a kirakós darabjai: Krausz Gábor már egy hónapja is érdekes posztot tett közzé.

„Az időhiány valóban a fontossági sorrend hiánya! A ma elmúlik és egy nappal kevesebb időnk maradt hátra, ha eljön, amit nem tudunk megúszni, és persze, van lelkiismeretünk, akkor nagyon fogjuk bánni az elszalasztott pillanatokat, napokat” – állt egy korábbi bejegyzésében, amelyhez Hannarózával közös képet csatolt. Ki másnak üzenhetne ilyet egy édesapa a kislányával, ha nem az anyukának? Visszatekintve, már ekkor is komoly gondok lehettek a házasságukban. A sztárséf egyébként sosem tagadta, hogy bajok vannak otthon, de úgy gondolta, együtt bármit megoldanak.

„1825 nap. Sírtunk, nevettünk, örömünkben és bánatunkban, nem volt felhőtlen, de itt vagyunk. Egy randiból családdá értünk, felnőttem, és te végig mellettem voltál. Azt hiszem, a java még csak ezután jön. Biztos nem lesz zökkenőmentes, de együtt, most már hárman, mindent is megoldunk. Köszönöm, hogy a másik (jobbik) felem vagy. Szeretlek” – írta februárban, az énekesnőnek üzenve. Az, hogy Gabi harcot vívott az idővel és az elfoglaltságaival, a környezetükben sem volt titok.

Csak idő kérdése volt, mikor pukkad ki ez a lufi. Gabinak, amióta újra összeállt a zenekara a szülés után, kevesebb ideje maradt a családjára, mint azt a férje szerette volna. Mindig az édesanyját hívta segítségül Hannaróza mellé, hogy ő tudjon dolgozni, eleget tudjon tenni a felkéréseknek. Nem igazán mérlegelte, hogy kevesebbet kéne vállalnia, hogy balanszban tudja tartani a családját és a karrierjét. Az erdélyi turnéra is úgy utazott el a fricskás fiúkkal, hogy a férjét és a kislányukat itthon hagyta– mesélte a Story Magazinnak egy ismerősük.

Gabi édesanyja, Era egyébként egy időre a lányáékhoz is költözött az unokája születése után, hogy az előadó is tudjon pihenni. Ám a jelek szerint három és fél év elteltével is nélkülözhetetlen maradt a nagymama segítsége.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?