Celeb / Híresség

Győzike őszinte vallomása Zsoltiról: „A nagy békülés csak a pénzről szólt”

Gáspár Győző szerint csak a médiának szólt a kibékülésük öccsével, miután ugyanis Zsolti felvette az ezért járó tiszteletdíjat, soha többet nem hívta őt vissza.

 

 

 

 


A Blikk is beszámolt tavaly év végén a hírről, miszerint egyéves mosolyszünet után kibékült Gáspár Győző és Zsolti, ám úgy tűnik, ez az egyetértés nem tartott sokáig. Győzike ugyanis most szomorúan árulta el: azóta sem beszélt a testvérével.

„Valóban volt egy teátrális békülés tavaly karácsony előtt, ami, ha jól számolom, legalább hatvan percig tartott, vagyis addig, amíg ott volt a fotós és az újságíró. Azóta nem láttam őt, pedig nagyon boldog voltam, hogy végre együtt töltjük az ünnepeket” – kezdte a Borsnak a Belevaló Világ műsorvezetője, aki még a lányának is szólt, kezdje el szervezni a közös karácsonyozást, de Zsolti vissza sem hívta Evelint.

Győző persze, sejti, mi miatt lehet tüske az öccse szemében: véleménye szerint ő akarna lenni az egyetlen ismert Gáspár, holott Győzi szerint a felesége és idősebbik gyermeke is nagyobb karriert futott be a testvérénél.

„Hogy őszinte legyek, nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy zavarom őt abban, hogy felépítse a karrierjét. Nem tudja elviselni, hogy 25 éve itt vagyok és itt is maradok. Isten látja lelkemet, én soha nem versenyeznék vele, hiszen a testvérem, de nem vagyunk egyformák. Ő tud­ja, mit mi­ért tesz, miért fordítja el a fejét, ha véletlenül összefutunk a ház körül vagy a városban. Majd a sírom mellett állva rájön, mit is jelent testvérnek lenni, de akkor már késő lesz…”

Ezek után persze, valahol érhető, ha Győzike úgy gondolja: ez volt Zsolti utolsó dobása, most már valóban nem akarja felvenni a kapcsolatot vele ő sem. Egyedül azt sajnálja nagyon, hogy a gyermekeik viszonyára is rányomja a bélyeget az ellentétük, hiszen az unokatestvérek sincsenek beszélőviszonyban.

„Be kellett látnom, hogy a nagy békülés csak a pénzről szólt! Ezért akart békülni! Elhittem, hogy a közös interjú után minden rendben lesz köztünk, de Zsolti csak azt az 1 milliót látta maga előtt, amit tiszteletdíjként kaptunk. Csak csendben jegyzem meg, hogy azóta sem hozta át a részem, de még csak a postaládába sem dobta be. Ennyiért adta el a testvérét” – mondta Győző, akit az vigasztal, hogy ha már a testvérével menthetetlen is a viszonyuk, legalább az édesapjával újra keresik egymást.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?